Het Algemeen Bestuur heeft in Barry van de Lagemaat een nieuwe interim-voorzitter en in Robert de Vries een nieuwe interim-penningmeester gevonden. Beiden beginnen per direct in hun functie. 

Barry van de Lagemaat en Robert de Vries zijn beiden een bekend gezicht binnen de vereniging. In de jeugd van de vereniging werden de eerste stappen op het voetbalveld gezet. Tevens hebben Barry en Robert, naast de binding met de club, ook zakelijk zeer veel kennis en vaardigheid opgebouwd. 

Barry van de Lagemaat
De 49-jarige Barry van de Lagemaat is als onderdeel van een blauwe familie al jarenlang verbonden aan de club. Ook in de regio Foodvalley is Van de Lagemaat een bekend gezicht. In mei 2012 werd hij directievoorzitter van hoofdsponsor Rabobank Vallei & Rijn. Vanuit deze functie bouwde hij een groot netwerk op in de regio. Sinds eind vorig jaar is Barry van de Lagemaat werkzaam als directievoorzitter bij Rabobank IJsseldelta en specialistenbank regio Midden Oost. 

Interim-voorzitter Barry van de Lagemaat.

Robert de Vries
De 52-jarige Robert de Vries vertoonde als keeper zijn kwaliteiten op het veld bij G.V.V.V. De Veenendaler is sinds 1996 eigenaar van een eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfskundig advies, bedrijfsovername advies en fusie trajecten. Hij is opgeleid als Register Adviseur Bedrijfsopvolging en weet met vakkundige begeleiding de opvolging op onder andere financieel gebied te regelen. 

Interim-penningmeester Robert de Vries.

“Onder leden van de club zit veel kwaliteit opgesloten” 
De nieuwe bestuurders waren al langere tijd bezig met de toekomst van de vereniging in het taskforce team. “Barry en ik hebben het bestuur van G.V.V.V. geadviseerd op een aantal terreinen,” begint Robert. “De zoektocht naar een nieuwe voorzitter en penningmeester leverde geen passende kandidaten op. Toen de vraag kwam of wij deze functies wilde invullen, hebben wij de voorwaarde gesteld dat we de functies op een hoger niveau wilde invullen dan nu gebeurde.”

Barry vervolgt: “We willen hierbij gebruik gaan maken van diverse werkgroepen, die ons uitvoerend gaan ondersteunen. Daarnaast zullen er tijdelijke projectgroepen worden ingesteld om kwaliteitsslagen te kunnen maken, die meer passen bij de huidige tijd.” Hiervoor doen de ambitieuze bestuurders een beroep op de kwaliteiten binnen de vereniging: “Wij zijn ervan overtuigd dat er onder de leden veel kwaliteit zit opgesloten, waar wij gebruik van kunnen en willen maken. Het plaatsnemen in tijdelijke projecten hoeft niet veel tijd te kosten, maar draagt wel enorm bij aan het realiseren van onze doelstellingen om G.V.V.V. naar een hoger niveau te tillen.” 

“Wij willen tot een professioneel geleide club komen, die gebruik gaat maken van alle aanwezige kwaliteiten die in de vereniging zitten opgesloten”, besluit Robert.

Budding: “Konden geen betere invulling wensen”
Loek Budding reageert verheugd op het nieuws dat Barry en Robert het Algemeen Bestuur van de vereniging komen versterken. “Barry en Robert zijn twee jonge, maar ervaren personen met veel kwaliteiten. Ik ken beide personen al lang en heb altijd prettig met hen samengewerkt. Wat mij betreft konden wij geen betere invulling van de gewenste profielen wensen.” 

Interim-functies
De functies van voorzitter en penningmeester worden door Van de Lagemaat en De Vries de komende periode als interim bekleed. In het najaar hebben beide heren de intentie om zich definitief beschikbaar te stellen tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV).