Dertien jeugdtrainers hebben maandagavond 8 april uit handen van hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg het diploma ‘Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC)’ ontvangen. De diplomering sluit aan in de professionalisering van de jeugdopleiding van G.V.V.V.

Hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg gaf in het kader van zijn opleiding ‘hoofd opleiding A’ bij de KNVB deze cursus. Het opleiden van trainers zowel bij de selectie als niet selectie teams staat hoog in het vaandel binnen de jeugdopleiding van G.V.V.V. Samen met voetbal technische zaken en de coördinatoren op alle leeftijdsgroepen, krijgen alle trainers en leiders begeleiding. Dit heeft als doel dat de spelers en speelsters zich individueel kunnen ontwikkelen en met plezier in teamverband voetballen. 

Bijscholingsmogelijkheden
Jeugdvoorzitter René van Maasakkers geeft aan dat hij blij is met de vele vrijwilligers die zich inzetten bij G.V.V.V. De club biedt volgens hem vele bijscholingsmogelijkheden. “Als gecertificeerde jeugdopleiding staat G.V.V.V. hoog aangeschreven voor zowel jongens als meisjes. Jaarlijks weten veel talenten de weg naar G.V.V.V. te vinden.” 

Ook lid worden?
Heb je ook zin om bij G.V.V.V. te gaan voetballen? Meld je dan nu aan via de website, zodat je dit seizoen nog kan profiteren van gratis proeftrainingen. Hierdoor kan je volgend seizoen meteen spelen in een van onze teams bij de Tweede Divisieclub.