G.V.V.V. heeft in de persoon van Jan Evers haar derde doelman voor de selectie van volgend seizoen gevonden. De 19-jarige getalenteerde doelman komt over van AWC Wijchen.

Jan Evers speelde in zijn jeugd voor voetbalvereniging Bennekom en De Treffers en kwam via laatstgenoemde club in 2018 terecht in de hoofdmacht van zondag hoofdklasser AWC Wijchen. De getalenteerde sluitpost wordt volgend seizoen aan de selectie van G.V.V.V. toegevoegd als derde doelman, daarmee maakt hij het keeperstrio voor 2020/2021 compleet.

Zestien spelers vastgelegd
Jan Evers is de zestiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Het trok Joshua Patrick en Joël van Wijk aan en verlengde met Joeri Potjes, Taoufik Adnane, Danny de Leeuw, Joshua van den Berkt, Philip Ties, Corné Davelaar, Patrick-Prosper Fini, Tom Oostinjen, Mart de Jong en Johan Jansen. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.