In verband met de verscherpte maatregelen gisteravond door het kabinet genomen over het coronavirus zijn uiteraard alle nog te spelen wedstrijden van alle teams van G.V.V.V. voor de rest van dit seizoen afgelast. Wat dit voor consequenties heeft voor de competities inzake promoties en/of degradaties etc. zal moeten worden afgewacht wat de KNVB daarin zal gaan beslissen.

Maar naast alle voetbalwedstrijden stonden er nog een aantal activiteiten op de kalender t/m juni die zouden worden georganiseerd door de toernooicommissie, het webredactieteam en de jeugd ontspannings commissie. U zult ongetwijfeld begrijpen dat ook die geen doorgang zullen kunnen vinden gezien de opgelegde maatregelen.

Toernooien:

21-5-2020 Arie Blankenspoor Toernooi
30-5-2020 Gerard Willemse Toernooi
13-6-2020 Blauwe Leeuwinnen Toernooi

We waren met een aantal vrijwilligers druk bezig met de voorbereidingen echter deze hebben we dus stop moeten zetten. We zullen volgend jaar met veel goede moed de toernooien gaan organiseren en hopen jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op ons sportcomplex.
De reeds aangemelde teams zijn via een mail al op de hoogte gebracht.

Voetbalquiz:

15-5-2020 De elfde editie van de Vallei en Rijn/G.V.V.V. voetbalquiz

De voorbereidingen waren in volle gang, en begin april zouden we de inschrijving gaan openen. Maar iedereen heeft nu wel even iets anders aan haar of zijn hoofd dan zich druk te maken over triviale voetbalzaken.
We zullen, als de situatie zich weer normaliseert, in overweging nemen om deze elfde editie van de voetbalquiz dan alsnog ergens in het najaar te laten plaatsvinden.
Via een groepsmail zullen alle voorgaande deelnemers ook op de hoogte worden gesteld van dit, op voorhand, uitstel.

Jeugd Ontspannings Commissie:

11-04-2020 Paasontbijt
20-05-2020 Penaltybokaal

Ook deze altijd druk bezochte jeugd activiteiten zullen er aan moeten geloven om een jaartje over te slaan. Of het slotfeest, wat gepland stond op 19 en 20 juni, nog doorgang gaat vinden zal in een later stadium definitief worden besloten.

In de tussentijd hopen we dat jullie allemaal in goede gezondheid blijven en dat we elkaar spoedig weer zullen zien. Pas op jezelf en elkaar!!

Met een blauwe groet,
Toernooicommissie,
Webredactieteam,
J.O.C.