De Ajax Kids Tour komt naar G.V.V.V. Op zaterdag 29 augustus vormt sportpark Panhuis het decor voor een dag vol voetbalspelletjes en quizzen.

Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour! Tijdens deze fantastische Ajaxdag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!

Tijdens de Ajax Kids Tour kun je allemaal verschillende voetbalspelletjes doen! 

Als lid van de Ajax Kids Club of G.V.V.V. mag je helemaal gratis meedoen. De dag is voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Er is een ochtendprogramma voor leden van G.V.V.V., dit duurt van 09:30 uur tot 12:45 uur. ’s Middags van 13:45 uur tot 17:00 uur voetballen de leden van de Ajax Kids Club. We hebben in totaal plek voor 192 kinderen: 96 leden van de Ajax Kids Club en 96 jeugdleden van G.V.V.V. Wees er snel bij, want vol is vol!

De inschrijving start op maandag 20 juli om 14:00 uur via www.ajaxkidstour.nl, daar kun je ook kijken voor meer informatie.