Reis je dit weekend naar G.V.V.V. vanuit de richting Arnhem? Houd dan rekening met omleidingen en een langere reistijd door de afsluiting van de A12. 

Het asfalt wordt vervangen en versterkt. Hiermee zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden. Het groot onderhoud wordt uitgevoerd in deeltrajecten van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur. 

Afsluiting Maanderbroek – Veenendaal-West
De A12 is door de werkzaamheden afgesloten vanaf knooppunt Maanderbroek tot aan Veenendaal-West (afrit 23). Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Voor omleidingen kijk je ook op www.rwsverkeersinfo.nl. Houd rekening met extra reistijd vanwege een omleidingsroute én de kans op file(s). Raadpleeg www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl voor gedetailleerde informatie over de omleidingsroutes en volg de actuele verkeersinformatie.