De ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis is gestart. Leden en donateurs van G.V.V.V en businessclub Vallei & Rijn kunnen vanaf donderdagmiddag gemakkelijk tickets aanschaffen.

Net als in de voorbereiding, moeten ook voor de competitiewedstrijden online tickets worden aangeschaft. De club moet extra maatregelen nemen om de wedstrijden in een veilige omgeving te organiseren. Om de kosten hiervoor grotendeels te dekken, wordt aan de leden een kleine bijdrage gevraagd in de vorm van een toegangsprijs. Er zijn 80 tribuneplaatsen beschikbaar en 500 staanplaatsen. Een zitplaats op de hoofdtribune kost €3,50 en een staanplaats kost €2,50.

Tickets niet overdraagbaar
Er zijn wegens de maatregelen veel minder plaatsen beschikbaar dan normaal. Daarom hebben alleen donateurs en leden van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn toegang tot deze wedstrijd.

Let op: tickets moeten op eigen naam worden aangeschaft en zijn niet overdraagbaar. Het is verplicht om, naast je ticket, je ledenpas mee te nemen. Dit geldt voor iedereen die de wedstrijd bezoekt. Kun je je ledenpas niet laten zien, of is het niet jouw ledenpas? Dan ben je helaas niet welkom, ook al heb je al betaald. Toegang is echt alleen voor leden!

Gekochte tickets kunnen zaterdag ook vanaf je mobiel worden gescand. (Foto: Stefan Koops)

Gezondheidsvragen
Bij aanschaf van je ticket worden vragen gesteld over je gezondheid. Kun je hierop bevestigend antwoorden, dan ben je zaterdag van harte welkom!

Leden tot 12 jaar gratis welkom
Leden tot 12 jaar hoeven geen ticket te kopen en zijn kosteloos welkom, omdat zij geen afstand hoeven te houden tot anderen. Wel is het verplicht om je eigen ledenpas te tonen aan de kassa’s.

Alle maatregelen op een rijtje
Alleen samen houden we het coronavirus onder controle. Houd je daarom aan de regels die op het sportpark gelden. Je vindt onze maatregelen hier.