In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans eind augustus, in september en begin oktober grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit op de A12 tussen Veenendaal-West en knooppunt Grijsoord in beide richtingen. Dit heeft invloed op jouw reis naar G.V.V.V.

De A12 tussen Veenendaal-West en knooppunt Grijsoord is in gedeeltes afgesloten vanwege groot onderhoud. Het asfalt wordt vervangen en versterkt. Hiermee zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

Gedeeltelijke afsluitingen
Het groot onderhoud wordt uitgevoerd in deeltrajecten van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur en vindt plaats in de weekenden.

  • Van vrijdag 11 september tot maandag 14 september van knooppunt Maanderbroek tot aan aansluiting Oosterbeek, in de richting van Arnhem;
  • Van vrijdag 25 september tot maandag 28 september van Veenendaal-West tot aan knooppunt Maanderbroek, in de richting van Arnhem;
  • Van vrijdag 2 oktober tot maandag 5 oktober van knooppunt Maanderbroek tot aan afrit Veenendaal-West, in de richting van Utrecht.

Omleidingen
Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Voor omleidingen kijk je ook op www.rwsverkeersinfo.nl. Houd rekening met extra reistijd vanwege een omleidingsroute én de kans op file(s). Raadpleeg www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl voor gedetailleerde informatie over de omleidingsroutes en volg de actuele verkeersinformatie.