De technische staf van het eerste elftal is erin geslaagd om vier oefentegenstanders te vinden voor de maand mei. 

Als de maatregelen worden versoepeld, zal de hoofdmacht volgende maand in totaal vier oefenwedstrijd spelen. Na een lange periode zonder voetbal wil de technische staf de laatste maand van seizoen 2020/2021 gebruiken om nog wat wedstrijdminuten met de huidige groep te spelen. 

Oefenduels op zaterdag
De reeks van oefenwedstrijden wordt op zaterdag 8 mei afgetrapt op sportpark Panhuis. Tegenstander voor die dag is hoofdklasser AWC Wijchen. De ploeg van trainer Jochem Twisker treedt om 14.30 uur aan tegen de Gelderse selectie. 

Op de zaterdagen daarna speelt het eerste elftal vervolgens thuis tegen Sparta Nijkerk en op bezoek bij competitiegenoten Spakenburg en Kozakken Boys. Ook die wedstrijden beginnen allemaal om 14.30 uur.