Business Club

Een groot aantal ondernemingen uit verschillende sectoren zijn binnen Businessclub Vallei en Rijn vertegenwoordigd. Onze leden zijn gevestigd in Veenendaal, Ede en Rhenen, maar ook ver daarbuiten.

Leden van onze Businessclub zien ons als een zakelijk maar ook een gezellige businessclub. Plezierig zaken doen met elkaar, want dat is tenslotte waar het om draait. Elkaar zaken toespelen en elkaar zaken gunnen.

Wilt u optimaal uw netwerk vergroten en gebruik maken van de beste mogelijkheden om zaken te doen. Bij Businessclub Vallei & Rijn kunt u netwerken op Topniveau! Wij nodigen u daarom van harte uit om eens vrijblijvend kennis te maken.

Mensen leren kennen en zaken met elkaar doen

 

Netwerken door activiteiten

Businessclub Vallei en Rijn organiseert voor haar leden gedurende het hele jaar een groot aantal activiteiten en bijeenkomsten.

Zo zijn onze leden van harte welkom om de thuiswedstrijden van het eerste elftal van G.V.V.V. te bezoeken. Na iedere thuiswedstrijd ontmoeten we elkaar als ondernemers in ons mooie Businesshome. Men praat na over de wedstrijd, genieten van een buffet en is er is vooral ruime gelegenheid om elkaar persoonlijk en zakelijk beter te leren kennen.

Naast de thuiswedstrijden organiseert Vallei en Rijn vele andere activiteiten per seizoen. Uiteraard keert ieder seizoen het zeer succesvolle en druk bezochte Business Breakfast terug op de agenda en inmiddels zijn ook de netwerklunches een groot succes. En voor de leden die liever aan het einde van de dag netwerken onder het genot van een klein hapje en een drankje, verschijnt regelmatig een donderdagmiddagborrel in onze activiteitenagenda.

Tijdens al deze activiteiten hangt er een ontspannen sfeer waarin onze leden zich vrij voelen om hun onderneming te promoten en elkaar echt te leren kennen.