Wedstrijdsponsoring

Uw bedrijf in de spotlight zetten tijdens een wedstrijd van de hoofdmacht in de Tweede Divisie? Word dan wedstrijdsponsor bij een aantrekkelijk duel op het hoogste amateurniveau. Uniek is de plaatsing van uw eigen bedrijfsauto’s bij de hoofdingang. Zo veranderen uw showmodellen of bedrijfswagens in echte eyecatchers die door vele honderden mensen worden gezien.

Kenmerken

  • Hoge attentiewaarde
  • Zichtbaar voor honderden bezoekers van de wedstrijd
  • Unieke promotie van uw nieuwe showmodellen of bedrijfsvoertuigen
  • Plaatsing van bedrijfslogo op scorebord van 12 vierkante meter
  • Plaatsing van bedrijfsnaam in gratis wedstrijdinformatie

Tarieven

Wedstrijdsponsor

U bent al wedstrijdsponsor voor €150 excl. btw. Hiervoor krijgt u een aparte en extra vermelding op ons grote digitale scorebord en een aparte vermelding in ons gratis wedstrijdblad.

Businesspleinsponsor

Opvallen met de nieuwste showmodellen? Een prachtige vrachtwagen als eyecatcher bij de hoofdingang? Als businesspleinsponsor kunt u tot wel drie auto’s op ons businessplein tentoonstellen. De kosten bedragen €150 excl. btw. Naast het plaatsen van de voertuigen, krijgt u ook een vermelding op het scorebord en in ons gratis wedstrijdblad.

Balsponsor

Opvallen met het sponsoren van een wedstrijdblad? Al voor €100 excl. btw is uw onderneming balsponsor. Alle bezoekers zien uw bedrijfsnaam op ons grote scorebord en in het gratis wedstrijdblad wat iedereen gratis gratis bij de kassa’s ontvangt.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u meer informatie over de sponsoring rondom een wedstrijd of de overige commerciële mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze accountmanager neemt spoedig contact met u op.