Colofon

De webredactie van G.V.V.V. bestaat (momenteel) uit zeven enthousiaste clubmensen die namens de vereniging deze website en/of social media beheren.
Zij verzorgen de complete berichtgeving vanuit de vereniging, maken foto's en schrijven de wedstrijdverslagen van het eerste elftal.

 

Heeft u vragen over deze website, neem dan gerust contact met ons op via webredactie@gvvv.nl.

 

Bas van Capelleveen
"Stadionspeaker, schrijver van honderden voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen en onze contactpersoon voor publicaties in regionale kranten."

 

Paul van de Lustgraaf
"Geestelijk vader van de clubwebsite, webtechneut en schrijver van vele nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen."
 

Dick Gijsbertsen
"Hoffotograaf van onze vereniging, aanwezig bij vrijwel elke wedstrijd van ons vlaggenschip en andere activiteiten binnen de vereniging."


Nadia Auteri-Berton
"Vertegenwoordigt de vrouwelijke component in het redactieteam. Zij verzorgt wedstrijdverslaggeving van jeugdteams en interviews met opvallende jeugdspelers."

Daan van Eijk

"Is de vertegenwoordiger van de jeugd, die ook bij G.V.V.V. de toekomst heeft. Hij verzorgt het bedienen en onderhouden van het elektronisch scorebord bij de thuiswedstrijden van ons vlaggenschip, en het Instagram account van de vereniging."

Luc Scholtus 
"Neemt bij de diverse thuiswedstrijden van onze hoofdmacht de wedstrijdverslagen voor zijn rekening, alsmede die van het jeugdteam waar zijn zoon in speelt."

Youri van Doorn
"Is de beheerder van alle social media van de club, is persvoorlichter/woordvoerder en verzorgt alle persberichten."