Pers

Voetbalvereniging G.V.V.V. hecht veel waarde aan een goede relatie met de media. Youri van Doorn is als persvoorlichter/woordvoerder vast aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de contacten tussen de media en de vereniging.
 
Wedstrijdaccreditatie
Camera
FOX Sports heeft in de Tweede Divisie het alleenrecht met betrekking tot beeldregistratie van de hele wedstrijd. Dit houdt in dat andere media niet worden toegelaten om beeldopnames van de wedstrijd te maken. Het is wel toegestaan om interviews op beeld te registeren.
 
 
Radio
Voor radioverslaggevers heeft G.V.V.V. moderne faciliteiten ingericht. Geluidsopnames maken vanaf het wedstrijdveld is alleen toegestaan voor de wedstrijd, mits dit de warming-up van de spelers en arbitrage niet hindert. Op onze perstribune bieden wij twee ISDN-lijnen aan. Een radiolijn wordt toegekend na goedkeuring van uw accreditatie.
 
U kunt zich accrediteren door een e-mail te sturen naar communicatie@gvvv.nl.
 
Fotografie en schrijvende pers
Fotografen en schrijvende pers verkrijgen toegang tot het sportpark met een persoonlijke perskaart. Voor clubfotografen en verslaggevers van clubmedia zonder perskaart, zit gratis entree bij het verkrijgen van accreditatie.
 
Fotografen zijn verplicht een pershes te dragen, deze zijn verkrijgbaar bij de hoofdingang. Er mogen uitsluitend foto’s worden gemaakt vanaf de korte zijdes van het veld, op minimaal 3,5 meter afstand van het doel.
 
 
Interviews
Direct na afloop van de wedstrijd gaan de spelers en staf eerst naar de kleedkamer, alvorens zij de media te woord staan. Voor de radioverslaggevers is er in de catacombe ruimte om de interviews af te nemen, schrijvende pers kan terecht in de persruimte.
 
Wi-Fi
Rondom het wedstrijdveld en in de persruimte kan er gebruik worden gemaakt van een draadloze internetverbinding, welke door G.V.V.V. gratis ter beschikking wordt gesteld. De toegangscode tot dit netwerk is op de wedstrijddag verkrijgbaar bij Youri van Doorn.
 
Voetbalvereniging G.V.V.V. staat open voor verbetering van de faciliteiten voor de media, alsmede de totale service. Uw suggesties op dit vlak zijn dan ook van harte welkom!

 

 

Youri van Doorn

Persvoorlichter/woordvoerder

 

06 - 255 206 25

communicatie@gvvv.nl