Routebeschrijving

Sportpark Panhuis is gelegen in Veenendaal West en herbergt onder andere twee grote amateurverenigingen. Dit heeft als gevolg dat er veel personen richting sportpark Panhuis komen. Deze ontwikkeling zorgt voornamelijk op de zaterdagen voor verkeersproblemen rondom sportpark Panhuis.

 

U kunt sportpark Panhuis op de volgende manieren bereiken:

  • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volgt u de Rondweg West (N233), neem de vierde weg rechts (De Pionier). Na het passeren van de brug ziet u aan uw linkerzijde sportpark Panhuis.
  • Vanaf de A15, via Rhenen, volgt u de Rondweg West (N233). Na de spoorlijn neemt u de eerste weg links (De Pionier). Na het passeren van de brug ziet u aan uw linkerzijde sportpark Panhuis.
  • Met de trein: stap uit op station Veenendaal West, vanaf daar loopt u in ongeveer vijf minuten naar sportpark Panhuis.

 

Parkeren op wedstrijddagen

Op wedstrijddagen is de parkeerplaats op sportpark Panhuis vaak vol. Hierdoor verwijzen wij u op deze dagen graag naar de andere parkeerplaatsen bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’. Vanaf daar loopt u enkel door een fietstunnel om het sportpark te bereiken (250 meter). U bereikt deze parkeerplaatsen op de volgende manieren:

 

  • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volgt u de Rondweg West (N233), neem de vierde weg links (Sportlaan). Aan uw rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.
  • Vanaf de A15, via Rhenen, volgt u de Rondweg West (N233). Na de spoorlijn neemt u de tweede weg rechts (Sportlaan). Aan uw rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.

 

 

Bij speciale wedstrijden en wedstrijden met een verwachte opkomst van meer dan 1.500 toeschouwers hangen er langs de Rondweg-West, vanaf rijksweg A12, gele borden die verwijzen naar de extra parkeerplaatsen. Tevens zullen verkeersregelaars ingezet worden die de automobilisten kunnen verwijzen naar deze parkeerplaatsen. 

 

 

Spelers- en supportersbussen

Alle tegenstanders van G.V.V.V. 1 die hun spelers c.q. supporters met bussen vervoeren, krijgen de mogelijkheid deze personen voor het sportcomplex af te zetten. De stewards zullen deze bussen begeleiden naar de bussluis, dit is tegenover de ingang van het uitvak. Wanneer deze sluis vol is, worden de bussen naar de andere kant van de Rondweg West geleid, bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’.

 

De Verlengde Sportlaan moet te allen tijde dusdanig vrij blijven dat het fietsverkeer zonder hinder zijn doorgang kan vinden. De Verlengde Sportlaan is een doorgaande fietsroute van en naar het centrum van Veenendaal.

 

Parkeren naast de fietstunnel is niet toegestaan. Vanaf de afvaltrechter tot bovenaan de Rondweg West mag er niet geparkeerd worden. Dit is een voet- en fietspad en geen parkeerplaats. Ook het parkeren van scooters voor het calamiteitenhek (tussen de fietsenstalling en veld 2) is verboden! Deze ingang moet vrij blijven voor de hulpdiensten.

 

In verband met de veiligheid moet het altijd vrij zijn (linker afbeelding). Hier parkeren kan een bekeuring opleveren.

 

Voorkom bekeuringen!

Het verkeerd parkeren op sportpark Panhuis kan bekeurd worden. Dit heeft alles te maken met het veiligheidsconvenant dat is gesloten tussen gemeente, politie, brandweer, DOVO en G.V.V.V. Het parkeren op sportpark Panhuis of de parkeerplaatsen bij het zwembad en scholengemeenschap ‘Het Perron’ geschiedt op eigen risico.  

 

U kunt deze routebeschrijving ook downloaden.

 

Stel hier uw eigen route samen:

Grotere kaart weergeven