Bereikbaarheid en parkeren

Leuk dat je van plan bent om binnenkort naar Panhuis te komen!

Op deze pagina zetten we op een rij hoe je ons sportpark het beste kunt bereiken per fiets/scooter, openbaar vervoer of auto. Vanwege de grote drukte bij wedstrijden en andere evenementen, raden we je aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer en/of de fiets.

Fiets/scooter

Wil je zo min mogelijk last hebben van de drukte rondom sportpark Panhuis? Kom dan op wedstrijddagen op de fiets naar het sportpark. Bij de hoofdingang en aan de overzijde van de weg is er ruimte genoeg om jouw fiets of scooter te stallen. Zet de fiets of scooter nooit op de weg en alleen op de aangewezen plaatsen.

Openbaar vervoer

Op wedstrijddagen met OV naar het sportpark? Reis met de trein naar station Veenendaal West of via station Veenendaal-De Klomp met lijn 83 (Keolis) naar halte Station West. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar het sportpark. Plan je reis via 9292.nl.

Auto

Kom je met de auto naar een thuiswedstrijd of evenement van G.V.V.V.? Houd in dat geval rekening met grote drukte. Wij adviseren je te parkeren op de extra parkeerplaatsen bij zwembad ‘De Vallei’ en scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze plaatsen liggen aan de Sportlaan. Via een fietstunnel loop je in een paar minuten naar het sportpark.

Touringcars

Met een groep naar onze thuiswedstrijd of ander evenement? Groepen die reizen per touringcar worden verzocht dit vooraf altijd kenbaar te maken bij onze veiligheidscoördinator.

Parkeren voor mindervaliden

Mindervaliden worden door G.V.V.V. gastvrij ontvangen. Op het sportpark zijn in totaal zes parkeerplaatsen voor mindervaliden.