Maatregelen coronavirus

In verband met het de bestrijding van het coronavirus gelden er regels voor je bezoek aan ons sportpark. Op deze pagina lees je alle relevante en actuele informatie.

Horeca

Het clubhuis en terras zijn op op alle trainingsavonden en wedstrijddagen geopend. In een afgezet gebied in het clubhuis is het alleen voor personen met een geldig coronatoegangsbewijs mogelijk om een zitplaats te kiezen. Het bezoeken van het toilet en bestellen van consumpties blijft gewoon mogelijk zonder coronatoegangsbewijs.

Trainingen

Alle teams trainen volgens het volledige schema en reguliere tijden. Er gelden voor zowel spelers als bezoekers binnen en buiten de lijnen geen beperkingen.

Wedstrijden

Het is mogelijk om de wedstrijden van alle teams te bezoeken. Voor wedstrijden van G.V.V.V. 1 heb je een ledenpas nodig of koop je gemakkelijk vooraf een ticket.

Kleedkamers

Het gebruik van kleedkamers is toegestaan. Van elk team wordt verwacht dat zij na de training en wedstrijd maximaal 30 minuten gebruik maken van de kleedkamer en de ruimte netjes achterlaten.