Coronavirus

In verband met het coronavirus gelden er verschillende regels voor je bezoek aan G.V.V.V. Op deze pagina lees je alle relevante en actuele informatie. Alleen samen houden we het coronavirus onder controle.

Trainingen en wedstrijden

Rondom trainingen en wedstrijden gelden voor alle teams regels. De maatregelen zijn van toepassing op het complex van G.V.V.V. Bij andere verenigingen kunnen afwijkende afspraken gelden.

Wedstrijden

Alle teams worden omgekleed op het sportpark verwacht. Het heeft de voorkeur om na afloop van een wedstrijd thuis te douchen. Voor de wedstrijd zijn geen kleedkamers beschikbaar. Na afloop van de wedstrijd is er voor team vanaf de O11 mogelijkheid tot het omkleden en douchen in een kleedkamer.

Voor het eerste elftal en de tegenstander worden voor en na de wedstrijd wel kleedkamers beschikbaar gesteld.

Regels in de kleedkamer
Seniorenteams en O19 gaan met maximaal acht personen tegelijk in de kleedkamer. Maximaal twee personen douchen tegelijk. Er wordt anderhalve meter afstand gehouden. Kleedkamers zijn opgeruimd en schoon als deze worden verlaten. Kleedkamers gaan niet op slot, behalve bij meisjes- en vrouwenteams. De terreinmeester geeft aan welke kleedkamer gebruikt mag worden. In het kleedkamergebouw geldt eenrichtingsverkeer!

Eigendommen meenemen
Alle eigendommen en materialen, zoals tassen en kleding, moeten worden meegenomen naar het veld. Leg dit bijvoorbeeld in de dug-out. In de rust zijn de kleedkamers niet beschikbaar. Bij elke dug-out staan vier extra stoelen, zodat wissels en begeleiding voldoende afstand kunnen houden.

Wedstrijdbespreking kan niet in de kleedkamers worden gehouden.

Vervoer uitwedstrijden
Bij vervoer naar uitwedstrijden dient er een mondkapje gedragen te worden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

Zorg dat iedereen beschermd naar uitwedstrijden kan en dat we de aanwijzingen van de chauffeurs respecteren en opvolgen.

Trainingen

Op trainingsavonden worden kleedkamers niet gebruikt. Kom dus omgekleed naar het sportpark, laat waardevolle spullen thuis en leg andere eigendommen bij je trainingsveld. Neem je eigen bidon mee, als je onder het trainen wat wilt drinken. Teams wassen hun eigen trainingshesjes.

De vereniging stelt voor G.V.V.V. 1, 2 en VR1 wel een kleedkamer beschikbaar op trainingsavonden.

Doordeweekse wedstrijden

Het uitganspunt is om geen vriendschappelijke wedstrijden te organiseren. Bij wedstrijden die door de KNVB worden vastgesteld, besluit G.V.V.V. of de teams kleedkamers kunnen gebruiken.

Horeca

Het clubhuis is op trainingsavonden en wedstrijddagen gewoon geopend voor het kopen van een hapje of drankje. Wel zijn er aanvullende maatregelen.

  • In het clubhuis en op het terras is het verplicht om een zitplaats te kiezen. Er zijn in totaal 65 zitplaatsen binnen en dertig buiten. Vol is vol;
  • Het is niet toegestaan om stoelen c.q. tafels te verplaatsen;
  • Langs het veld mogen uitsluitend alcoholvrije consumpties genuttigd worden;
  • Consumpties bestel je op de aangewezen plaatsen in het clubhuis, betaal zoveel mogelijk met pin;
  • Bij binnenkomst van de kantine desinfecteer je je handen bij de speciale zuilen;
  • Er wordt bekeken of op wedstrijddagen extra verkooppunten worden ingericht.

Toegang tijdens thuiswedstrijd eerste elftal

Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal is de reguliere toegang tot de kantine gesloten en alleen toegankelijk voor leden en donateurs, wanneer je je registreert via onze ticketverkoop. Toegang tot de kantine en het hoofdveld is tijdens thuiswedstrijden alleen mogelijk via de hoofdingang. Alle informatie lees je hier.