Maatregelen coronavirus

In verband met het de bestrijding van het coronavirus gelden er regels voor je bezoek aan ons sportpark. Op deze pagina lees je alle relevante en actuele informatie.

Het is verplicht om anderhalve meter afstand tot anderen te houden. Ook op plekken waar een coronatoegangsbewijs verplicht is.

Horeca

Het clubhuis is doordeweeks gesloten. Op zaterdag zijn het clubhuis en het terras geopend tot 17.00 uur. Personen vanaf 13 jaar zijn verplicht het coronatoegangsbewijs te tonen. Je moet een zitplaats kiezen, zowel in het clubhuis als op het terras. Als je gaat lopen is een mondkapje verplicht.

Trainingen

De oorspronkelijke trainingstijden zijn door de huidige coronamaatregelen vervallen. Het is voor alle teams mogelijk om overdag te trainen op het sportpark. Stem deze trainingsmomenten af met onze coördinator.

Wedstrijden

Het is niet mogelijk om wedstrijden te bezoeken. Alleen vrijwilligers in functie, spelers en stafleden van een team mogen zich op en rond de velden begeven. Ga je naar de kantine? Blijf niet hangen rond de velden. Onze mensen zien hierop toe.

Kleedkamers

Het gebruik van kleedkamers is toegestaan op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Spelers en speelsters tot 13 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. Van elk team wordt verwacht dat zij na de wedstrijd maximaal 30 minuten gebruik maken van de kleedkamer en de ruimte netjes achterlaten.