Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus is het sportpark alleen geopend voor leden die komen trainen, training geven of tot de organisatie behoren en bezoekers van onze horeca. Op deze pagina lees je alle relevante en actuele informatie. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Trainingen

De zomerstop is begonnen en dat betekent dat er niet meer getraind wordt op de velden. De eerste trainingen voor de jeugdteams staan gepland op maandag 23 augustus.

Wedstrijden

Enkele teams uit de bovenbouw spelen nog tot en met zaterdag 26 juni wedstrijden in de Veense Voetbalcup. Voor alle andere teams is de zomerstop begonnen en vinden er dus geen wedstrijden meer plaats. Kijk in het overzicht of jouw team nog moet voetballen.

Kleedkamers

Er zijn geen activiteiten meer en dus is ook het kleedkamergebouw gesloten. Informatie over het gebruik van de faciliteiten in seizoen 2021/2022 volgt in een later stadium.

Horeca

Het clubhuis en terras zijn op zaterdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. In verband met de landelijke regelgeving is er per ruimte plaats voor maximaal vijftig personen en mag je met maximaal vier personen aan een tafel zitten, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt. Reserveren is verplicht en doe je bij de ingang.