Business

Sponsoren bij voetbalvereniging G.V.V.V. betekent wekelijkse zichtbaarheid voor duizenden bezoekers uit de directe omgeving van Veenendaal, maar ook ver daarbuiten. De topwedstrijden van de hoofdmacht genereren landelijke bekendheid. De wekelijkse samenvattingen en andere publicaties zorgen ervoor dat uw uiting tot in wel tienduizenden huiskamers zichtbaar is.

G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn ondersteunen u in het vervaardigen van een optimale mix tussen netwerken, relatiemarketing, exposure, naamsbekendheid, marketingmogelijkheden en direct sales. G.V.V.V. genereert met haar teams vele uren in de landelijke en regionale media.

WORDT U SPONSOR VAN DE MEEST SUCCESVOLLE VERENIGING IN DE REGIO FOODVALLEY?

Daarnaast komen wekelijks ruim vijftig teams door het hele land in actie, zowel prestatie- als pleziergericht. Vele sponsoren en vrijwilligers maken het elk seizoen weer mogelijk dat iedereen kan genieten van het voetbal, in goede kleding en met goede faciliteiten. Het is ook niet zomaar dat de jeugdopleiding van G.V.V.V. een certificaat als regionale jeugdopleiding heeft ontvangen.

Pakket op maat

Naast standaardpakketten zijn er mogelijkheden voor een maatpakket, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Door middel van ons uitgebreide pallet aan mogelijkheden kunt u uw boodschap onder de aandacht brengen. Het sportpark biedt veel kansen om met uw uiting een groot publiek te bereiken.

G.V.V.V. geniet van het heden en het verleden, maar heeft een dynamisch oog voor de toekomst. Wij willen in de aanval blijven, authentiek en transparant zijn en samen naar successen streven. Hierbij zullen wij altijd uitgaan van onze missie en visie.

Exposure

Meer weten?

Neem dan direct contact op met accountmanager Joost Rebholz via commercie@gvvv.nl.

Joost Rebholz   06 – 417 04 987