Over ons

G.V.V.V. is opgericht in 1947 en al lange tijd de hoogst spelende amateurvereniging in de regio. Met een trouwe supportersschare en een groot sponsornetwerk is de club een bekende naam op landelijk en regionaal niveau. Ruim 1.200 leden vormen samen G.V.V.V.

Ons complex is gelegen op sportpark Panhuis en bestaat uit drie kunstgrasvelden, een natuurgrasveld en een kunstgrasstrook voor pupillen en trainingen. Met een grote zittribune, een overdekte staantribune over de hele lengte van het veld en diverse andere faciliteiten biedt het complex plaats aan ongeveer 5.000 toeschouwers.

In het seizoen 2023/2024 komen er zeven seniorenteams, een 35+ team, een vrouwen 30+, een vrouwenteam, 32 jongensteams en vijf meidenteams namens G.V.V.V. uit in de competitie. Voor de allerkleinste blauwen is ook een team actief, genaamd Jong Blauw.

'Wij staan voor een vereniging die duurzaam omgaat met zijn leden en omgeving'
Lees onze missie & visie

Organisatie

G.V.V.V. kan alleen bestaan door de ruim 200 vrijwilligers die week in week uit een belangrijke bijdrage leveren. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend honderden jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport bij G.V.V.V. Wij nodigen jou uit om ook mee te bouwen aan het G.V.V.V. van morgen. Er is altijd wel een functie die jou aanspreekt!

Bekijk onze organisatie

Huishoudelijk Reglement

Als vereniging doen wij er alles aan om onze leden, vrijwilligers, toeschouwers, bezoekers en supporters in een veilige en gezonde omgeving plezier aan de voetbalsport te laten beleven op elk gewenst niveau. Wij kunnen dit niet alleen en hebben iedereen die betrokken is bij de vereniging daarbij nodig! In ons huishoudelijk reglement hebben wij uitgewerkt hoe we dit aanpakken. Wij willen de club zijn die er altijd voor je is!

Lees het huishoudelijk reglement

Clubtenue

Alle teams van G.V.V.V. spelen in herkenbare clubtenues van het merk Hummel. Alle spelende leden krijgen bij inschrijving een volledig wedstrijdtenue in bruikleen. Het eerste en tweede elftal hebben eigen sponsoren. Alle andere teams spelen met dezelfde vijf sponsoren die onderdeel uitmaken van het kledingplan.

Lees meer over het kledingplan

Business

Sponsoren bij voetbalvereniging G.V.V.V. betekent wekelijkse zichtbaarheid voor duizenden bezoekers uit de directe omgeving van Veenendaal, maar ook ver daarbuiten. De topwedstrijden van de hoofdmacht genereren landelijke bekendheid. De wekelijkse samenvattingen en andere uitingen zorgen ervoor dat uw reclame tot in wel tienduizenden huiskamers zichtbaar is.

Bekijk hoe ook uw organisatie kan opvallen

Maatschappelijke betrokkenheid

Onze missie is om mensen, bedrijven en organisaties te verenigen om van voetbal te genieten, een leven lang. Wij zijn er niet alleen voor het voetbal, maar nemen ook maatschappelijke verantwoordelijkheid voor onze spelers, vrijwilligers, sponsoren en supporters. Een veilige omgeving waar iedereen kan zijn wie hij of zij is. Dat is onze drijfkracht, onze missie en visie.

Wij zijn een club die er altijd voor je is