Over ons

G.V.V.V. is opgericht in 1947 en is al lange tijd de hoogst spelende amateurvereniging in de regio. Met een trouwe supportersschare en een groot sponsornetwerk is de club een bekende naam op landelijk en regionaal niveau. De club heeft ruim 1100 leden.

De blauwe kant van sportpark Panhuis kent drie kunstgrasvelden, een natuurgrasveld en een kunstgrasstrook voor pupillen. Met een grote zittribune, een meterslange staantribune en diverse andere faciliteiten biedt het complex plaats aan circa 5000 toeschouwers.

In seizoen 2020/2021 komen er zeven seniorenteams, een 35+ team, twee vrouwenelftallen en 35 jeugdelftallen namens G.V.V.V. uit in de competitie. Voor de allerkleinsten is er ook een team actief, genaamd Jong Blauw.

Clubtenue

Alle teams van G.V.V.V. spelen in hetzelfde unieke clubtenue van het merk Hummel. Het eerste en tweede elftal hebben eigen sponsoren. De andere teams spelen met dezelfde vier sponsoren die onderdeel uitmaken van het kledingplan.

Welkomstwoord van de voorzitter

G.V.V.V. is een stabiele vereniging en een bekende club in het zaterdagamateurvoetbal. Wij staan voor een vereniging die duurzaam omgaat met de leden, de omgeving en maatschappelijk volop meedoet met de actuele ontwikkelingen. Ik verwelkom u graag!
Barry van de Lagemaat

Organisatie

G.V.V.V. kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 250 vrijwilligers die week in week uit helpen op de club. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend honderden jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport bij G.V.V.V.

Wil jij als vrijwilliger meebouwen aan het succes van onze vereniging? Samen kunnen we kijken welke functie bij jou past!

1123 leden
45 teams
300 sponsoren
1947 opgericht

Prijzenkast

Huishoudelijk reglement

Als vereniging doen wij er alles aan om onze leden, de vrijwilligers, toeschouwers, bezoekers en de supporters in een veilige en gezonde omgeving plezier aan de voetbalsport te laten beleven op elk gewenst niveau. Wij kunnen dit niet alleen en hebben iedereen die betrokken is bij de vereniging daarbij nodig! Lees in ons huishoudelijk reglement hoe wij dat aanpakken.