Over ons

G.V.V.V. is opgericht in 1947 en is al lange tijd de hoogst spelende amateurvereniging in de regio. Met een trouwe supportersschare en een groot sponsornetwerk is de club een bekende naam op landelijk en regionaal niveau. De club heeft 1100 leden.

De blauwe kant van sportpark Panhuis kent drie kunstgrasvelden, een natuurgrasveld en een kunstgrasstrook voor pupillen. Met een grote zittribune, een meterslange staantribune en diverse andere faciliteiten biedt het complex plaats aan circa 5000 toeschouwers.

In seizoen 2019/2020 zijn er vijf seniorenteams, een 35+ team, twee vrouwenelftallen, 29 mannelijke jeugdelftallen en zeven meisjeselftallen. Voor de allerkleinsten is er een team actief, genaamd Jong Blauw.

Clubtenue

Alle teams van G.V.V.V. spelen in hetzelfde unieke clubtenue van het merk Hummel. Het eerste en tweede elftal hebben eigen sponsoren. De andere teams spelen met dezelfde vier sponsoren die onderdeel uitmaken van het kledingplan.

Welkomstwoord van de voorzitter

G.V.V.V. is een stabiele vereniging en een bekende club in het zaterdagamateurvoetbal. Wij staan voor een vereniging die duurzaam omgaat met de leden, de omgeving en maatschappelijk volop meedoet met de actuele ontwikkelingen. Ik verwelkom u graag!
Barry van de Lagemaat

Organisatie

G.V.V.V. is een actieve voetbalvereniging met meer dan 200 vrijwilligers.

Benieuwd hoe onze organisatie is vormgegeven of op zoek naar een contactpersoon?

Prijzenkast