Pers

Voetbalvereniging G.V.V.V. hecht veel waarde aan een goede relatie met de media. Youri van Doorn is als persvoorlichter/woordvoerder vast aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de contacten tussen de media en de vereniging.

Wedstrijdaccreditatie

Camera

Eyecons Media heeft bij alle wedstrijden voorrang met betrekking tot beeldregistratie van de hele wedstrijd. Dit houdt in dat andere media pas na eventuele accreditatie worden toegelaten om beeldopnames van de wedstrijd te maken. Het is altijd toegestaan om interviews op beeld te registeren.

Radio

Voor radioverslaggevers heeft G.V.V.V. moderne faciliteiten ingericht. Geluidsopnames maken vanaf het wedstrijdveld is alleen toegestaan voor de wedstrijd, mits dit de warming-up van de spelers en arbitrage niet hindert. Op onze perstribune bieden wij twee UTP-lijnen aan. Een lijn wordt toegekend na goedkeuring van uw accreditatie.

Fotografie en schrijvende pers

Fotografen en schrijvende pers verkrijgen toegang tot het sportpark met een persoonlijke perskaart. Clubfotografen en verslaggevers van clubmedia zonder perskaart, ontvangen gratis entree bij het verkrijgen van accreditatie. Fotografen zijn verplicht een pershes te dragen. Deze is verkrijgbaar bij de hoofdingang. Er mogen uitsluitend foto’s worden gemaakt vanaf de korte zijdes van het veld, op minimaal 3,5 meter afstand van het doel.

Interviews

Direct na afloop van de wedstrijd gaan de spelers en staf eerst naar de kleedkamer, alvorens zij de media te woord staan. Voor de radioverslaggevers is er in de catacombe ruimte om de interviews af te nemen, schrijvende pers kan terecht in de persruimte.

Wi-Fi

Rondom het wedstrijdveld en in de persruimte kan gebruik worden gemaakt van een draadloze internetverbinding, welke door G.V.V.V. gratis ter beschikking wordt gesteld. De toegangscode tot dit netwerk is op de wedstrijddag verkrijgbaar bij Youri van Doorn.

Interviewverzoek

Een interviewverzoek buiten wedstrijddagen vraag je aan bij onze persvoorlichter. Geef duidelijk aan wanneer je het interview wilt, wat de deadline is en voor welk medium je het interview afneemt.

Voetbalvereniging G.V.V.V. staat open voor verbetering van de faciliteiten voor de media, alsmede de totale service. Suggesties op dit vlak zijn dan ook van harte welkom!

Meer informatie? Neem contact op!

Youri van Doorn
Persvoorlichter/woordvoerder

06 – 255 20 625
communicatie@gvvv.nl