Sportpark Panhuis

Het complete complex kent een noordelijke- en zuidelijke helft en wordt door drie voetbalverenigingen en een schietvereniging gebruikt. Aan de noordkant van het complex is onze vereniging G.V.V.V. gehuisvest. De club heeft de beschikking over vijf velden waarvan er vier bestaan uit kunstgras en nog een is voorzien van natuurgras. Rondom het hoofdveld zijn verschillende tribunes geplaatst; een lange overdekte staantribune, een zittribune met mediabalkon

en naast deze zittribune aan beide zijden treden terracing. Achter één van beide doelen is het clubhuis gesitueerd met een royaal terras waar op wedstrijddagen een groot gedeelte van de blauwe aanhang haar domicilie heeft. In de zomer van 2019 werd het hoofdveld van de club voorzien van een gloednieuwe en moderne kunstgrasmat. Je bent van harte welkom, maar we vragen je de hond thuis te laten.

Bereikbaarheid en parkeren

  • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volg je de Rondweg-West. Neem de vierde weg rechts (De Pionier). Na het passeren van de brug zie je aan de linkerzijde sportpark Panhuis.
  • Vanaf de A15, via Rhenen, volg je de Rondweg-West. Na de spoorlijn neem je de eerste weg links (De Pionier). Na het passeren van de brug zie je aan de linkerzijde sportpark Panhuis.

Op wedstrijddagen is de parkeerplaats al snel vol. Wij adviseren je op deze dagen te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ en scholengemeenschap ‘Het Perron’. Vanaf daar loop je enkel door een fietstunnel om het sportpark te bereiken.

  • Vanaf de A12, afslag 23 Veenendaal West/Renswoude, volg je de Rondweg-West. Neem de vijfde weg links (Sportlaan). Aan de rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.
  • Vanaf de A15, via Rhenen, volg je de Rondweg-West. Na de spoorlijn neem je de tweede weg rechts (Sportlaan). Aan de rechterzijde bevinden zich de parkeergelegenheden.

Openbaar vervoer

Op wedstrijddagen met OV naar het sportpark? Reis met de trein naar station Veenendaal West of via station Veenendaal-De Klomp met lijn 83 (Syntus) naar halte Station West. Vanaf daar loop je in een paar minuten naar het sportpark. Plan je reis via 9292.nl.