Alle voetbalwedstrijden met publiek zijn tot 1 juni afgelast wegens het coronavirus. Daardoor gaan zowel de wedstrijden van het eerste elftal, andere senioren en jeugd niet door. Ook trainingen gaan niet door.

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, kondigde het kabinet donderdag 12 maart aan dat (sport)evenementen met meer dan honderd bezoekers geen doorgang kunnen vinden. De KNVB besloot daarop alle wedstrijden af te gelasten en adviseerde om ook niet te trainen. Zondag 15 maart nam het kabinet aanvullende maatregelen en werd de afgelasting een week uitgebreid, tot maandag 6 april.
Gisteravond, maandag 23 maart, werden daar nog extra verscherpte maatregelen aan toegevoegd door het kabinet en zijn samenkomsten met meer dan drie personen verboden tot 1 juni 2020.

Duels eerste elftal afgelast
Door deze maatregelen zijn alle wedstrijden van G.V.V.V. in de Tweede divisie tot en met 4 april afgelast. Na deze datum zal de KNVB een besluit gaan nemen inzake het al dan niet uitspelen van de competitie zoals gisterenmiddag is gecommuniceerd.
Klik hier om dat besluit te lezen.

Trainingen ook afgelast
Ook de trainingen gaan tot nader bericht niet door. G.V.V.V. baseert zich met dit besluit op het advies van de KNVB.

Clubhuis voorlopig gesloten
Het clubhuis is, zolang er geen trainingen en wedstrijden zijn, gesloten.