In de media: G.V.V.V. op de zakelijke toer

12 maart 2018
G.V.V.V. voetbalt tegenwoordig met het verstand, concluderen de media twee dagen na de 2-0 zege op FC Lisse. Een media-overzicht.
 
‘G.V.V.V. gaat op zakelijke toer’, kopt De Gelderlander/De Vallei. ‘G.V.V.V. voetbalt tegenwoordig meer naar de mogelijkheden, die de ploeg heeft. Dat was zaterdagmiddag de uitleg van trainer Niek Oosterlee na de 2-0 zege van zijn ploeg tegen FC Lisse. Het komt er in praktijk op neer dat de Veenendalers voorzichtiger en met meer overleg te werk gaan dan voorheen. Het ongebreideld aanvallen heeft plaatsgemaakt voor gedoseerd de tegenstander onder druk zetten en waakzaam zijn bij omschakelmomenten.’
 
Slechts 2-0
Het bekende topamateurvoetbalplatform Voetbal op Zaterdag woonde ook het duel bij. ‘Wie naar sportpark Panhuis in Veenendaal was gekomen om een spannende wedstrijd te zien tussen een ploeg, G.V.V.V., die de derde plaats stevig in handen wil houden en een ploeg, FC Lisse, die de punten goed kan gebruiken, kwam bedrogen uit’, aldus VOZ. ‘FC Lisse mocht heel blij zijn dat de thuisploeg de mooiste kansen onbenut liet en daardoor slechts een 2-0 zege wist te boeken.’ (Het verslag)
 
De openingstreffer van Soufiane Laghmouchi wordt uitgebreid gevierd.
 
RTV Utrecht
RTV Utrecht sprak na afloop met trainer Niek Oosterlee en verdediger Bart Hulsbos, die samen met zijn teamgenoten de negende clean sheet van dit seizoen kon bijschrijven. Alleen koploper Katwijk hield even vaak de nul. (De interviews)
 
Tekst en samenstelling: GVVV.nl/Jeroen van Barneveld
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen