In de media: HHC Hardenberg, een zware kluif

18 december 2017
Twee dagen na de remise tegen HHC Hardenberg schrijven de ochtendkranten en websites dat het een wonder was dat de eindstand bleef steken op 2-2. Een overzicht.
 
Twee punten verspeeld of één gewonnen?
‘Twee punten verspeeld of een punt gewonnen? Dat was de vraag na de 2-2 van G.V.V.V. tegen HHC Hardenberg’, schrijft De Gelderlander/De Vallei in zijn wedstrijdverslag. ‘Trainer Niek Oosterlee van G.V.V.V. was heel reëel in zijn antwoord. ‘Dat hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Kom je terug van een 2-0 achterstand, dan ben je de morele winnaar. Maar geef je een 2-0 voorsprong weg, zoals wij, dan zijn de verloren punten zuur.’’
 
Vermakelijke wedstrijd
Het bekende topamateurvoetbalplatform Voetbal op Zaterdag woonde de wedstrijd ook bij. ‘Het duel op sportpark Panhuis in Veenendaal tussen G.V.V.V. en HHC Hardenberg werd een vermakelijke wedstrijd, waarin weer eens werd aangetoond dat in de Tweede Divisie niet bij voorbaat een winnaar is aan te wijzen. Dat de eindstand bleef steken op 2-2, mag eigenlijk een wonder genoemd worden. Ook 5-5 had tot de mogelijkheden behoord. G.V.V.V. had een zware kluif aan de middenmoter uit Hardenberg (Het verslag)
 
Soufiane Laghmouchi controleert de bal, belager Kevin Görtz glijdt weg.
 
Deceptie
‘Dit gelijkspel voelt als een teleurstelling, een deceptie’, zei Wilco den Hartog in gesprek met RTV Utrecht. ‘Misschien winnen we een punt, maar zo voelt het niet.’ De regio-omroep sprak ook met trainer Niek Oosterlee. (De interviews)
 
Tekst en samenstelling: GVVV.nl/Jeroen van Barneveld
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen