Alex Sport & Casual schenkt prijzen Voetbalquiz

23 januari 2013

Alex de Kievid, eigenaar van Alex Sport & Casual, heeft de organisatie van de Businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V.-voetbalquiz blij verrast met een geweldige geste.

De oud-jeugdspeler van G.V.V.V. was ter ore gekomen dat de Quiz zijn eerste lustrum gaat beleven en dat er, na afloop van de reguliere quiz, een extra quiz komt voor de trouwste deelnemers.

Er zijn namelijk 23 deelnemers die nog geen minuut gemist hebben van de quiz. En zij gaan in een extra ronde strijden om, in eerste instantie, de eer.

Alex de Kievid heeft ervoor gezorgd dat er meer dan eer op het spel staat. De winnaar van deze 'sub'quiz gaat ervandoor met een paar prachtige PUMA-schoenen. Uiteraard mag men, als de maat afwijkt, bij Alex gaan omruilen. De runner-up gaat er vandoor met een shirtje van VANS en de nummer 3 krijgt een prachtig petje.

Dit geeft u ook gelijk een beeld welke sport- en casual-kleding bij Alex Sport en Casual te koop is. De shop is tot en met mei nog te vinden op Scheepjeshof 58. In februari opent hij ook op de Bernhard van Kreelpoort 4.

Vele Veenendalers weten zijn winkel te vinden en behoren inmiddels tot zijn vaste klantenkring. Kent u Alex nog niet, wandel dan gerust even binnen. Tijd voor een praatje en deskundig advies is er altijd voor u.

De organisatie van de Businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V. voetbalquiz wil Alex de Kievid, via deze weg, bedanken voor zijn prachtige geste.

De 23 deelnemers die mee mogen doen met de extra lustrum-ronde zijn:

Christiaan van Capelleveen
Chris Septer
Gert Schoeman
Gijsbert Juffer
Bart Juffer
Wim Vos
Karel Vos
Geertjan Spanheim
Hans van Eijk
Wout van Capelleveen
Henk van Capelleveen
Fred Roseboom
Rinie van de Lustgraaf
Harry van Essen
Erik Roseboom  
Patrick Jägers
Michael van der Poel
Simon Scholten
Martijn van Capelleveen
Albert van de Loosdrecht
Bert van de Loosdrecht
Rian Rosendaal
Gerben Kwint