Benefietwedstrijd DOVO 3 - G.V.V.V. 3

14 mei 2013

Op 6 juni 2013 zal Ewout Drost (speler G.V.V.V. 3) meedoen aan het evenement “Alpe d’Huzes”.

Alpe d'Huzes is een actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen om een bijdrage te leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

Ewout heeft zich ten doel gesteld om de alpengigant 6 keer te beklimmen. Samen met zijn overige teamleden (Team Veenendaals) is hij inmiddels volop in training en hoopt hij deze enorme uitdaging op 6 juni tot een succesvol einde te brengen. G.V.V.V. 3 heeft zich inmiddels een fantastische sympathisant getoond en heeft deze actie met maar liefst 1.150 euro sponsorgeld gesteund. Dit bedrag is met name tot stand gekomen tijdens het Après-ski feest in de kantine van G.V.V.V.

Naast Ewout fietsen er ook 2 jongens in Team Veenendaals die spelen bij DOVO 3. Hieruit is het idee ontstaan om de onderlinge rivaliteit tussen de rooien en de blauwen aan de kant te zetten en op 18 mei 2013 een benefietwedstrijd tussen beide elftallen te organiseren. Omdat de wedstrijd bij DOVO wordt gespeeld zal het team van G.V.V.V. 3 worden aangevuld met gastspelers uit andere elftallen van G.V.V.V. en oud G.V.V.V.-ers, waarmee het karakter van de dag zo blauw mogelijk wordt. Voor een klein bedrag (5 euro) is deze wedstrijd te bewonderen. Uiteraard komt de opbrengst van het evenement volledig ten goede aan het KWF.

G.V.V.V. steunt dit initiatief van harte en hoopt middels dit bericht zoveel mogelijk toeschouwers enthousiast te maken om op 18 mei de benefietwedstrijd te bewonderen en het team van G.V.V.V. 3 aan te moedigen. De wedstrijd zal om 17.00 uur gespeeld gaan worden.
U kunt de actie uiteraard ook steunen door geld te doneren op de actiepagina’s van Ewout of team Veenendaals:

Actiepagina team Veenendaals: klik hier
Actiepagina Ewout: klik hier

Ook de burgemeester van Veenendaal heeft deze actie inmiddels gesteund, getuige dit artikel in de Veenendaalse Krant: klik hier

Wij wensen Ewout en zijn team ontzettend veel succes op 6 juni en hopen op een mooie opkomst tijdens het benefietduel.

 

Gerelateerd artikel: G.V.V.V. in actie voor Alpe d'Huzes