Medewerkersavond op zaterdag 6 april 2013

26 februari 2013

Op zaterdag 6 april a.s. organiseert G.V.V.V. de jaarlijkse feestavond voor haar medewerkers (aanvang ca. 20.00 uur, locatie: kantine)

 

Met muziek, een hapje en een drankje en de huldiging van diverse jubilarissen.

Verder wordt er door het JOC een grote verloting georganiseerd met fantastische prijzen


Circa 150 man, van jong tot oud, hebben weer vele uren geïnvesteerd in onze club. Met deze hulp is het opnieuw mogelijk geweest alle noodzakelijke en geplande activiteiten goed te laten verlopen.

 

Het bestuur spreekt dan ook haar dank uit voor alle bewezen diensten, de inzet en toewijding en hoopt ook in het komende seizoen weer op velen van u te mogen rekenen.

 

Binnenkort ontvangt u via de diverse besturen, commissies of contactpersonen een uitnodigingskaart. Deze kaart bevat een strook welke door u moet worden ingevuld en geretourneerd (inleveren uiterlijk 23 maart 2013 / Brievenbus JOC t.o. de fanshop).

 

Graag tot 6 april a.s.

 

Namens het Bestuur, Theo Leushuis

 


PS
Op verzoek van een aantal vrijwilligers/medewerkers die graag onder het genot van een drankje en een hapje gezellig met elkaar wat bij willen kletsen en die wat minder behoefte hebben om te genieten van de huis-dj's en/of de voetjes van vloer, is besloten dat de ontvangstruimte na het buffet open blijft zodat zij in die ruimte daar de mogelijkheid toe hebben.