Rebergen Mannenmode kleedt bestuur en technische staf

28 januari 2013

G.V.V.V. heeft in Rebergen Mannenmode een partner gevonden die recent heeft gezorgd voor een nieuwe casual outfit van het algemeen bestuur en de technische staf.

Deze persoonlijke outfit bestaat uit een broek met riem, overhemd en colbert. Tevens wordt dit geheel gecomplementeerd door een fraaie en kwalitatief hoogwaardige overjas.
  

Rebergen Mannenmode is een zeer toonaangevende herenmodezaak gevestigd aan de Hoofdstraat 86 in Veenendaal. Het deskundige personeel staat voor u klaar met een persoonlijk stijladvies.

Rebergen Mannenmode biedt een uitgebreid aanbod, van casual tot citywear. Van stoere jeans tot zakelijk pak, er is voor ieder wat wils.

Rebergen Mannenmode levert sterke merken, zoals PME Legend, Vanguard, Harold & Sons, British Indigo, Blue Industrie, Fortezza, Club of Gents, Roy Robson, Carls Gross enz.

Het familiebedrijf draagt vakkundigheid, professionaliteit, klant -en servicegerichtheid hoog in het vaandel.

Kom snel langs en laat u aangenaam verrassen door het modeteam bij Rebergen Mannenmode!

 

 

Het bestuur van G.V.V.V. is zeer content met deze wijze van sponsoring. Ook de firma Rebergen is verheugd over haar rol als leverancier en ziet uit naar een prettige samenwerking in de toekomst.

 

Theo Leushuis, vice voorzitter.


De foto's zijn van de hand van Dennis Verwoert.