Webredactie verwelkomt nieuw redactielid

4 juni 2013

De webredactie is verheugd u mede te delen dat het team van vijf personen sinds deze week is uitgebreid naar zes. Niemand minder dan Youri van Doorn zal u in de toekomst, naast de vijf andere redacteuren, voorzien van G.V.V.V. gerelateerd nieuws. Wij hebben Youri al even een opdracht gegeven zich aan u voor te stellen, aan deze opdracht heeft hij dan ook gehoor gegeven. 
 

Mijn naam is Youri van Doorn en ik ben zestien jaar oud. Binnen G.V.V.V. zullen velen mij wel kennen als scheidsrechter,  lid van de JOC, speaker in de rust of als social media beheerder. 

Laatstgenoemde heeft er aan bijgedragen dat ik nu dit artikel voor u schrijf, als nieuwe webredacteur. In oktober jl. heb ik voor G.V.V.V. een eigen Twitter account opgezet, een paar maanden later gevolgd door een eigen Facebook pagina. Omdat ik hierin veel samenwerkte met de webredactie, ben ik er als het ware een beetje ingerold en ben ik door de webredactie gevraagd in hun team te komen. Iets wat mij enorm leuk lijkt, mede omdat ik elke dag het net doorzoek op G.V.V.V. nieuws. 

Ik zal mij in de toekomst uiterst inspannen u van interessant nieuws te kunnen voorzien, via sociale media en/of de website.

Een vriendelijke blauwe groet, 

Youri van Doorn

 

Youri, van harte welkom bij de webredactie en wij hopen dat jij net zoveel plezier zult hebben als webredacteur als wij.