Welkom op de nieuwe website van G.V.V.V.

14 april 2013

Wij heten u van harte welkom op de compleet vernieuwde website van G.V.V.V., de enige topklasser in Veenendaal.

Na circa 7 jaar te hebben gewerkt met onze vorige website werd het hoog tijd dat de website een nieuw jasje aangemeten zou krijgen; een jasje waaraan de veeleisende webredactie, samen met EF2 maanden lang aan heeft gesleuteld en vergaderd om uiteindelijk nu bijzonder trots deze website aan u te kunnen presenteren.

Wij hebben de infrastructuur zo eenvoudig mogelijk gehouden waardoor u in drie of hooguit vier klikken het gewenste bericht voor u heeft.  Onze indeling gaat uit van vier hoofdthema's welke u geheel bovenaan onze website ziet staan: "G.V.V.V.", "G.V.V.V. 1", "Senioren" en "Jeugd". Elk thema is voorzien van een eigen menu met daar achter een globale vertakking.  Deze vertakking is onder andere zichtbaar in de nieuwsrubrieken die u per thema aantreft. Een vertakking die uitgaat van nieuwsitems per seizoen. Opvallend vinden wij de eigen plaats die elk elftal van onze vereniging op deze website heeft gekregen. Hiervoor bezoekt u specifiek het thema "Senioren" of  "Jeugd". Voor zover de webredactie in het bezit is van elftalfoto's zijn deze vanzelfsprekend geplaatst.

 

Op deze website treft u nog geen wedstrijdverslagen van jeugdelftallen en overige senioren aan. Vindt u het leuk om een verslagje te schrijven en enkele foto's te schieten van een duel van u jonge topper in spé, dan plaats de webredactie deze graag op deze website zodat uw pennenvrucht ook voor het grote blauwe legioen te lezen zal zijn.

 

De webredactie heeft alle wedstrijdverslagen van G.V.V.V. 1 van de oude website overgenomen en op deze nieuwe site geplaatst. We zijn teruggegaan tot aanvang van het huidige seizoen, te beginnen bij het duel tegen Alcides uit Meppel; dit geldt ook voor alle voorbeschouwingen. Overige nieuwsartikelen gaan terug tot eind december 2012 of begin januari 2013. De rubrieken "Uit de oude doos / schoenendoos" komen niet meer terug in de vorm die u van ons gewend was. Wellicht dat we in de toekomst hier nog een nieuwe draai aan gaan geven. In het clubarchief van Ard van den Bovenkamp zijn de berichten in goede handen.

 

Onze vorige website heeft tot aan maandagavond 15 april 2013 maar liefst 2.179.652 visits mogen verwelkomen. In totaal zijn meer dan 11 miljoen pageviews geteld. Van alle visits is maar liefst  75% afkomstig van vaste bezoekers van onze site, de resterende visits zijn verzameld door incidentele bezoeken. 567.377 Unieke bezoekers uit maar liefst 166 landen is een aantal waar we meer dan trots op mogen zijn.

 

Wij wensen u bijzonder veel plezier bij uw bezoek aan onze nieuwe website.

 

Webredactie G.V.V.V.

Ard van den Bovenkamp, Bas van Capelleveen, Dick Gijsbertsen, Dennis Verwoert en Paul van de Lustgraaf.