29 april 2016: de 8e voetbalquiz

4 maart 2016

Via social media kwamen de eerste vragen al binnen? Is er al een datum bekend voor de voetbalquiz? Die vraag kunnen we nu met een volmondig JAAA beantwoorden. 

Vrijdag 29 april 2016

De volledige naam van de quiz is: Businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V. Voetbalquiz. Want ook dit keer hebben zowel het bestuur van de businessclub als het bestuur van G.V.V.V. prijzen beschikbaar gesteld. Als alle prijzen binnen zijn zullen we u, via deze website, op de hoogte houden wat er te winnen valt.

Niet dat dit in het verleden erg belangrijk was, want de deelnemers die elk jaar trouw de weg richting ons sportpark wisten te vinden, roemden vooral de gezelligheid op deze avonden. Aan de gastvrijheid zal het niet liggen want ook nu wordt u weer met open armen ontvangen.

Eigenlijk laten we alles bij het oude. Dat wil zeggen: U kunt zich inschrijven met koppels van 2 personen. Samen met uw maatje gaat u 90 vragen voorgeschoteld krijgen, verdeeld over 3 rondes. Tussen de rondes door kunt u even bijpraten onder het genot van een happie en een sappie. We kunnen 50 teams kwijt, dus geef u tijdig op. 
In deze editie van de voetbalquiz zullen twee teams mee doen vanuit het Bestuur.  Dit zijn de heren Loek Budding met Wilfried Bruijnzeels en Henk Takken met Hennie Prins. De heren zijn nu al volop in training en hopen hoog te eindigen.We zullen nog even alles op een rijtje zetten.

Wie: Iedereen die van voetbal houdt en van gezelligheid in het bijzonder.

Restrictie: opgeven als tweetal.

Wat: De 8e Businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V. Voetbalquiz

Waar: Kantine G.V.V.V.

Wanneer: Vrijdag 29 april 2016 om 20.00 uur

Opgeven via: ardvandenbovenkamp@gmail.com

Uiterlijke inschrijfdatum: 24 april 2016 (of als er 50 teams zijn ingeschreven)

Entree: Gratis

Misschien ten overvloede: Je hoeft geen lid te zijn van G.V.V.V. om mee te mogen doen.

 

De webredactie van www.gvvv.nl