550 kaarten in de voorverkoop verkocht

13 mei 2016
G.V.V.V. én Rijnsburgse Boys hebben in de voorverkoop 550 kaarten verkocht voor de absolute kraker van morgen (zaterdag).
 
Beide amateurgrootmachten strijden dan om de zevende plaats in de competitie, die recht geeft op de nieuw te vormen Tweede Divisie. Vanwege de toenemende belangstelling besloten beide verenigingen een deel van de wedstrijdkaarten in de voorverkoop te doen. Fans die geen kaartje in de voorverkoop hebben aangeschaft kunnen morgen vanaf 13.00 uur bij de kassa’s aan de hoofdingang terecht. Een entreebewijs voor een volwassenen kost €10,00. Voor Kinderen tot 16 jaar en 65-plussers is de entreeprijs €6,00.
 
G.V.V.V. hoopt morgen op een volgepakt Panhuis en heeft samen met supportersvereniging De Blauwen acties gepland om in een fantastische ambiance toe te leven naar de aftrap. Ook zal een grote schare aan jeugdleden met trommels en vlaggen negentig minuten lang achter de ploeg staan.
 
Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis, met hopelijk het ticket voor de Tweede Divisie als resultaat! Come on Blauwen!