Algemeen bestuur is weer geheel compleet

10 november 2015
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 9 november zijn Jos Tomassen en Wilfried Bruijnzeels unaniem door de aanwezige leden gekozen voor de respectievelijke functies van bestuurslid PR en secretaris.

Met de komst van Jos en Wilfried is het algemeen bestuur van G.V.V.V. weer geheel compleet en kunnen de toch best zware taken die het niet voltallige zittende bestuur had, worden verdeeld over meerdere schouders.

Ook werden op deze zelfde avond de aftredende, maar zich herkiesbaar stellende Theo Leushuis, Henk Takken en René van Maasakkers, eveneens unaniem herkozen als respectievelijk voorzitter, penningmeester en jeugdvoorzitter.

Recapitulerend bestaat het algemeen bestuur van G.V.V.V. dus vanaf nu uit: 
Voorzitter: Theo Leushuis
Secretaris: Wilfried Bruijnzeels
Penningmeester: Henk Takken
Facilitair/Opstal: Henny Prins
PR en reclame: Jos Tomassen
Voetbal Technische Zaken: Loek Budding
Jeugdvoorzitter: René van Maasakkers


De beide nieuwe bestuursleden wensen wij heel hartelijke welkom bij onze vereniging en wij hopen dat Jos en Wilfried zich heel snel thuis zullen voelen en het blauwe gevoel gaan omarmen.
Beide heren hebben aangegeven dat zij hun opgedane expertise en levenservaring ten volle willen en zullen gaan benutten om G.V.V.V. met raad en daad bij te staan en het verder ontwikkelen van de club.

Hieronder treft u de profielen aan van Jos Tomassen en Wilfried Bruijnzeels zoals deze al eerder verschenen op deze website toen zij zich kandideerden voor de bestuursfuncties.
 

Jos Tomassen
Geboortedatum: 11 maart 1958
Woonplaats: Veenendaal
Functie: Bestuurslid PR & Reclame
 
Wat is uw achtergrond? 
,,Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en drie kleinkinderen en woon in Veenendaal. Ik heb veertig jaar bij ING gewerkt. De eerste 25 jaar bij de Postbank aan de Velperweg in Arnhem. De laatste vijftien jaar werkte ik op het hoofdkantoor in Amsterdam bij Facilty Management in de functie van Contractbeheer Soft Services. Ik regelde de contracten voor de schoonmaak, catering, warme dranken automaten, groenvoorziening en afvalstromen. Ik ben er met een regeling uitgegaan om plek te maken voor anderen.”
 
Waarom heeft u zich kandidaat gesteld voor deze functie?
,,Na een jaar thuiszitten miste ik toch de contacten en de hectiek, ondanks dat ik thuis redelijk wat om handen had. Toen ik op de website de oproep zag voor de functie van Algemeen Bestuurslid PR heb ik direct gereageerd, omdat ik mijn kennis en ervaring goed kan aanwenden voor de club.”
 
Welke plannen heeft u op PR-gebied?
,,Promotie en Reclame is een aandachtsgebied dat snelle ontwikkelingen kent. Naar mijn idee is daar nog veel winst te behalen. Zeker met een jong team dat daar werkzaam in is. Zo zijn er plannen om een nieuwe server aan te schaffen en het interne netwerk te vervangen zodat de infrastructuur meer van deze tijd wordt.”
 

 

Wilfried Bruijnzeels

Geboortedatum: 2 mei 1965
Woonplaats: Maarn
Functie: Secretaris
 
Wat is uw achtergrond? 
,,Ik ben geboren en getogen in Hoogerheide. Heb een bedrijfskundige achtergrond en zat onder meer op de Hogeschool Eindhoven en de Erasmus Universiteit. Ik debuteerde op zestienjarige leeftijd in het eerste elftal van RKVV METO (Hoogerheide), heb in diverse KNVB-teams gezeten en speelde ooit een testwedstrijd voor NAC in het sfeervolle, oude stadion aan de Beatrixstraat in Breda. Tijdens mijn jeugdjaren ben ik geïnspireerd door onder andere Wiel Coerver, Piet de Visser en Johan Cruijff. Een blessure gecombineerd met de studie maakte een vroegtijdig einde aan mijn voetbalcarrière.
 
Ik ben getrouwd met Jessica. Samen hebben we vijf kinderen: Casper, Joost, Thomas, Koen en Merel. Thomas en Koen hebben de afgelopen jaren bij G.V.V.V. in de D1, C1 en B1 gespeeld. Thomas gaat zijn voetbaldroom achterna, mede dankzij de jeugdopleiding van G.V.V.V., en speelt sinds dit seizoen bij Vitesse.
 
Via mijn bedrijf Next Experience ondersteunen we mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en bedrijven/organisaties met de realisatie van innovatieve dienstverlenings- en bedrijfsvoeringconcepten. Tevens ben ik nog een kleine zes jaar voorzitter en jeugdtrainer geweest van voetbalvereniging SVMM uit Maarn.”
 
Waarom heeft u zich kandidaat gesteld voor deze functie?
,,Voetbal is naast mijn gezin en werk mijn grote passie. De afgelopen jaren heb ik G.V.V.V. ervaren als een heerlijke vereniging waar presteren en ontwikkelen op alle niveaus mogelijk is, gecombineerd met een grote sociale betrokkenheid binnen en buiten de vereniging.
 
Graag draag ik, vanuit mijn voetbal, zakelijke en bestuurlijke ervaring, ‘mijn steentje bij’ aan de toekomstige ontwikkeling van G.V.V.V. Ik ben erg nieuwsgierig of we de grote potentie die, mijns inziens, binnen G.V.V.V. aanwezig is nog verder kunnen ontwikkelen met elkaar.”
 
Welke plannen wilt u uitvouwen voor G.V.V.V.?
,,Naast mijn bestuurlijke verantwoordelijkheid voor wedstrijdzaken en ledenadministratie denk ik graag mee over de toekomstige ontwikkeling en ambities van G.V.V.V. en het binden van nog meer vrijwilligers aan de club.”