Benefietdag Joey Snijders levert 30.000 euro op

6 juni 2016
Op de benefietdag (21 mei) van gewezen aanvaller Joey Snijders is ruim 30.000 euro opgehaald. Dat heeft de familie op de website van de stichting die gelieerd is aan Joey Snijders, Keep on Fighting NAH, bekendgemaakt.
 
Sportpark Emiclaer was 21 mei het decor van de benefietwedstrijd voor Joey Snijders, die begin 2015 ernstig hersenletsel opliep na een zwaar auto-ongeluk. Zo stond er een veiling op het programma, werden t-shirts verkocht en bracht ook een verloting het nodige geld in het laatje. Ook vertegenwoordigden twaalf spelers van de huidige A-selectie G.V.V.V. in de benefietwedstrijd tegen een team vrienden en bekende Amersfoorters. Het tekende, nog altijd, de warme band die de spelers met Joey hadden.
 
Na het aftrekken van de kosten bleef er een bedrag van €31.862 over. Stichting Keep on Fighting NAH: ,,Een fantastisch bedrag natuurlijk wat er mede voor gaat zorgen dat Joey de goede therapie kan gaan volgen en wat verder ook ten goede komt voor de stichting. Iedereen hartelijk bedankt voor alles.”
 
Het geld wordt gebruikt voor de revalidatie van de linksbuiten, omdat de autoriteiten in Nederland geen financiële bijdrage kunnen leveren.