Bezoekersinformatie G.V.V.V. - SV Spakenburg

11 maart 2016

Het eerste elftal van voetbalvereniging G.V.V.V. speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen competitiegenoot SV Spakenburg. Voor dit duel zijn er een aantal afspraken gemaakt, die wij u graag onder de aandacht brengen.

 

Parkeren

G.V.V.V. adviseert alle bezoekers om op de fiets of lopend naar het sportpark te komen. Indien dit niet mogelijk is, vragen wij om uw auto te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze parkeerplaatsen vindt u door de gele borden langs de Rondweg-West te volgen.

 

De parkeerplaats bij de scholengemeenschap is een paar honderd meter verwijderd van het sportpark. Om de parkeerdruk verder te verlagen, roept G.V.V.V. op om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden naar Veenendaal.

 

Verkeersregelaars leiden het verkeer zaterdagmiddag in goede banen. Bij drukte geven zij tijdig aan dat het sportpark vol staat en er geen auto’s meer bij kunnen. Het heeft op deze momenten geen zin om aanstalten te maken om af te slaan richting het sportpark. De aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen te allen tijde te worden opgevolgd!

 

Voorkom een boete!

Boa’s en agenten controleren zaterdag of alle auto’s goed geparkeerd staan. Parkeren op trottoirs, groenstroken of fietspaden levert een boete op. Ook het parkeren aan het einde van de Verlengde Sportlaan, vanaf de afvaltrechter, is verboden!

 

Aangepast alcoholbeleid

Het terras aan de voorzijde van de kantine mag zaterdagmiddag niet worden betreden met alcoholhoudende dranken. Stewards zullen erop toe zien dat dit ook daadwerkelijk wordt nagestreefd.

 

Tevens wordt er gedurende de wedstrijd geen alcohol geschonken. Voorafgaand aan, in de rust en na afloop van de wedstrijd is er wel de gelegenheid tot het kopen en nuttigen van alcoholhoudende dranken in de kantine.