Bezoekersinformatie SV Spakenburg-uit

4 november 2015

Het eerste elftal van G.V.V.V. bezoekt zaterdag SV Spakenburg voor de wedstrijd in speelronde 11 van de topklasse. Rond deze wedstrijd zijn extra afspraken gemaakt tussen de gemeente Bunschoten-Spakenburg, de lokale politie en SV Spakenburg die wij via deze weg communiceren aan alle bezoekers van dit treffen.

 

Voor deze wedstrijd is er voor alle G.V.V.V.-supporters een bezoekersvak gecreëerd. Stewards van onze eigen vereniging zien erop toe dat supporters dit vak voor aanvang van de wedstrijd betreden. Het bezoeken van de kantine op het sportcomplex van SV Spakenburg is dan dus ook niet mogelijk. In het bezoekersvak zijn voldoende toiletten aanwezig, tevens kunnen er non-alcoholische consumpties worden gekocht. Alcoholhoudende dranken worden niet aangeboden.  

 

Tijdens de rust is het toegestaan om het bezoekersvak te verlaten en buiten het complex van SV Spakenburg een versnapering te nuttigen. Na het tonen van een toegangskaart met afgescheurde controlestrook kan men tot de 60e speelminuut nog toegang krijgen tot het bezoekersvak.  Na de zestigste speelminuut is het uitvak gesloten en kan niemand het uitvak meer betreden, zelfs niet wanneer u een toegangskaart met controlestrook kan tonen.  

 

De supportersbus(sen) vertrekken een kwartier na afloop van de wedstrijd en wachten op niemand. Het verzoek om de supportersbus(sen) zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd te betreden, een volle bus vertrekt direct. 

 

De gemaakte afspraken moeten bijdragen aan een sfeervol en veilig verloop rondom deze top(klasse) wedstrijd. Wij hopen dat iedereen zaterdag met veel sfeer en aanmoedigingen achter ons eerste elftal en de technische staf staat.