In de wandelgang

19 november 2015

Wellicht is het u opgevallen dat deze rubriek uit dagblad De Gelderlander dit seizoen nog niet op deze website is verschenen. Daar ligt als eerste een technische redenen aan ten grondslag.
De E-versie van deze krant heeft sinds een aantal maanden een nieuwe viewer in gebruik en daaruit kunnen redactionele artikelen, tot op heden om onverklaarbare redenen, niet als tekst worden geknipt en geplakt. Dit in tegenstelling tot voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, interviews etc. inzake G.V.V.V. die wij als webredactie wel één op één als tekst in de website editor kunnen plaatsen.

Het zoeken naar een oplossing voor dit probleempje heeft tot op heden nog geen resultaat opgeleverd. Maar daarnaast werd door de redactie van die krant, geheel terecht overigens, meer aandacht gegeven aan andere sporten dan voetbal i.c. G.V.V.V. in deze ludieke rubriek en kwam ‘zijlijn nieuws’ over onze club niet overdadig, tot niet, voor. En was er dus geen directe aanleiding om te zoeken naar een alternatieve methode. Dit veranderde gisteren toen onze club wel prominent in beeld, en naar voren kwam in deze rubriek. Met behulp van wat beeld i.p.v. tekst knutselwerk zijn we er nu toch in geslaagd om u als lezer van deze website deelgenoot daarvan te maken.

KOUKLEUMEN LANGS DE LIJN VEENENDAAL


VEENENDAAL - Nee, dit is geen deelnemer aan de 'John de Wolf look a like-contest'. Dit is hockeycoach Evert Jan Weijers van Spitsbergen (onderste foto).
De gelijkenis met de nieuwbakken G.V.V.V.-trainer (foto boven) is echter wel frappant. De Wolf is met zijn voorkomen - met stoppelbaard en wintermuts - schijnbaar wel een trendsetter in Veenendaal. En dat terwijl de weergoden de spelers prima gezind waren in Veenendaal. Want zo koud was het toch niet? En bovendien; warm van het spel werden beide coaches toch wel.
G.V.V.V. speelde in een enerverend potje gelijk tegen DVS '33 (3-3). De hockeyers van Spitsbergen rolden concurrent Avanti op: 5-1. Volgende keer ook de handschoenen aan heren?
Foto's: Herman StöverTip voor de toekomstige pupillen van de week bij G.V.V.V. en hopen dat als het toch fout gaat John de Wolf net zo lankmoedig is als collega Dick Eijlander.