Doneer tijdens duel met FC Lisse voor Giro di Kika!

21 april 2016
Op 26 juni 2016 staan wij, Vincent Buizer & Aline van de Hoef (zus van Sander, fysiotherapeut van onze A-selectie) samen met waarschijnlijk 150 andere renners aan de start van Giro di KiKa 2016 in Bolzano. Een sensationele wielerronde in Noord-Italië waarbij 995 km in 6 dagen volbracht dient te worden. Deze uitdaging is voor een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker. 
 
Nadat onze broer/zwager de strijd tegen kanker heeft overwonnen en zelf deelgenomen heeft aan onderzoek om de kans op genezing groter te maken willen wij ons graag inzetten voor de strijd tegen kanker. Nu zijn er vele mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan onderzoeken die in het teken staan van genezing van kanker. Wat ons betreft hebben kinderen de toekomst! Dat is dan ook de reden dat wij ons willen inzetten voor KiKa en komend jaar deelnemen aan de Giro di Kika. 
 
 
Elke deelnemer haalt minimaal €2.500 aan sponsorgeld op voor KiKa. Momenteel is het genezingspercentage van kinderen met kanker 75%. Met de inzamelingsacties, waaronder Giro di KiKa, worden nieuwe onderzoeken mogelijk gemaakt met het uiteindelijke doel; 95% van de kinderen met kanker genezen in 2025Volgende weel zaterdag tijdens de wedstrijd G.V.V.V. - FC Lisse zullen wij, met behulp van anderen, collecteren voor dit prachtige doel. Wij hopen op een prachtige opbrengst en willen iedereen die daar aan meewerkt  hiervoor al vast hartelijk bedanken.
 
Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.girodikika.nl Wilt u sponsoren? Dat kan via de link bij onderstaande gegevens. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Heeft u nog vragen of wilt u met ons in contact komen? Dat kan via onderstaande gegevens.
Aline van de Hoef Vincent Buizer
alinevdhoef89@hotmail.com vincentbuizer@hotmail.com
06-14252426 06-48569105