Drukte rondom sportpark Panhuis verwacht

21 april 2016

Het eerste elftal van G.V.V.V. speelt aanstaande zaterdag een competitiewedstrijd tegen FC Lisse. In verband met een ander evenement op het sportpark is er minder parkeergelegenheid dan normaliter het geval is.

 

Het evenement dat zaterdag plaatsvindt bij schietvereniging Prins Hendrik, zorgt ervoor dat het laatste deel parkeerplaatsen op de Verlengde Sportlaan is afgesloten.

 

Parkeren

G.V.V.V. adviseert alle bezoekers om op de fiets of lopend naar het sportpark te komen. Indien dit niet mogelijk is, vragen wij om uw auto te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze parkeerplaatsen vindt u door de gele borden langs de Rondweg-West te volgen.

 

De parkeerplaats bij de scholengemeenschap is een paar honderd meter verwijderd van het sportpark. Om de parkeerdruk verder te verlagen, roept G.V.V.V. op om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden naar het sportpark.

 

Bij drukte wordt er middels borden tijdig aangegeven dat het sportpark vol staat en er geen auto’s meer bij kunnen. Het heeft op deze momenten geen zin om aanstalten te maken om af te slaan richting het sportpark.

 

Voorkom een boete!

Boa’s controleren zaterdag of alle auto’s goed geparkeerd staan. Parkeren op trottoirs, groenstroken of fietspaden levert een boete op.