Ga met de supportersbus naar benefietduel van Joey Snijders!

18 mei 2016
Op zaterdag 21 mei staat de benefietwedstrijd voor gewezen aanvaller Joey Snijders op het programma. Op deze dag vertrekt ook de supportersbus van G.V.V.V. naar het sportpark van het Amersfoortse VVZA, waar het duel wordt gespeeld. 
 
Het moet een onvergetelijke dag voor Snijders en zijn familie worden. Daarom wil de supportersvereniging de supportersbus beschikbaar stellen om met zo veel mogelijk aanhangers van G.V.V.V. naar Amersfoort af te reizen. 
 
Voor tien euro per persoon wordt u om 13.00 uur van Sportpark Panhuis naar het Sportpark van VVZA gebracht, waar het uitgebreide programma tot 22.00 uur duurt. Rond die tijd vertrekt ook de bus weer naar Veenendaal. Het merendeel van de busopbrengst gaat naar Stichting Keep on Fighting NAH, de stichting die is opgericht door de familie van Joey Snijders.
 
Inschrijven voor de busreis kan alleen per mail via bert@svdeblauwen.nl. Een plek in de bus gaat op volgorde van inschrijving, ook degenen met een vaste plek dienen zich aan te melden. Vergeet niet snel te reageren, want vol is vol!
 
Voor de benefietwedstrijd wordt geen entree gevraagd, maar een donatie aan de stichting is meer dan welkom. Per donatie van tien euro krijgt u bovendien twee loten voor een grote loterij.