G.V.V.V.’ers bij benefietwedstrijd Joey Snijders

17 maart 2016
Ook G.V.V.V. geeft acte de présence bij de benefietwedstrijd van gewezen aanvaller Joey Snijders.
 
Op zaterdag 21 mei is sportpark Emiclaer van het Amersfoortse VVZA het decor van een benefietwedstrijd tussen Amersfoortse (oud-)collega’s en ploeggenoten van G.V.V.V., plus spelers met wie hij in het verleden samenspeelde. Ook wonen diverse prominenten het duel bij. Welke G.V.V.V.’ers naar Amersfoort afreizen, wordt later bekendgemaakt.
 
Ook heeft de familie van Snijders de stichting Keep on Fighting NAH (niet aangeboren hersenletsel) opgericht om de beste zorg voor Joey de komende tijd te garanderen. De revalidatie neemt veel tijd in beslag en is financieel gezien erg kostbaar, omdat niet alle kosten worden vergoed door de instanties in Nederland. Daarom wordt de benefietwedstrijd op 21 mei ook georganiseerd.
 
Voor de wedstrijd staat ook een voetbalclinic, geleid door voetbalcoaches Gert Kruys en Rob Zomer, Excelsior-speler Rick Kruys en VVV Venlo-speler Gianluca Nijholt, op het programma. De training begint om 13.00 uur. Twee uur later wordt de benefietwedstrijd in beweging gebracht. Om 18.00 uur vindt een uitreiking plaats, waarbij onder andere gesigneerde shirts van Marco van Ginkel te winnen zijn. Met live muziek wordt de dag afgesloten.
 
De stichting verkoopt tevens t-shirts met het opschrift ‘Hey Joe’ voor 39,95 euro. Ook is het mogelijk om te doneren aan de stichting Keep on Fighting NAH. Uw gift kunt u overmaken naar het IBAN-nummer NL23 INGB 0007 272 472 t.n.v. Stichting Keep On Fighting N.A.H te Amersfoort. Meer informatie vindt u op de website van de stichting: Keeponfightingnah.nl