G.V.V.V. bereikt 5.000 volgers op Twitter

3 juli 2015

Het twitteraccount van G.V.V.V. heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Donderdagavond (2 juli) werden liefst 5.000 volgers genoteerd op het sociale platform.

 

In een kleine drie jaar werd het gerenommeerde aantal bereikt, door veel inspanning van beheerders Youri van Doorn en Jeroen van Barneveld. G.V.V.V. behoort daarmee tot de één van de meest gevolgde amateurclubs op Twitter. SV Spakenburg heeft de meeste volgers voor een amateurclub: ruim 7.500.

 

G.V.V.V. brengt op haar twitteraccount het laatste nieuws over het eerste elftal en de jeugd, van A1 tot en met F8. Elke zaterdag volgt een uitgebreid wedstrijdverslag – van minuut tot minuut – van de wedstrijd van het eerste elftal. Zo is het twitteraccount ontwikkeld tot één van de meest actieve accounts in het amateurvoetbal.

 

Maar, dat betekent zeker niet dat het account volmaakt is. Heb jij frisse ideeën voor het Twitter-account, of nog verbeterpunten? Schroom niet en mail naar beheerder Jeroen van Barneveld: jeroen@gvvv.nl. Zo staat G.V.V.V. nog beter bekend in de digitale wereld!

 

Volg @GVVV op Twitter voor het laatste nieuws over het eerste elftal en de jeugd!