G.V.V.V. schakelt over naar LED-scorebord

26 januari 2016
G.V.V.V. krijgt een nieuw LED-scorebord aan de noordwestkant van het hoofdveld. Op de plaats van het oude scorebord wordt een LED-scorebord van vier bij drie meter geplaatst.
 
Op het nieuwe scorebord kan G.V.V.V. sponsoren, de opstellingen, de tussenstanden op de andere velden en allerlei andere uitingen tonen aan het grote publiek op Panhuis. Het is de bedoeling dat tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Excelsior Maassluis (30 januari) het LED-scorebord in werking wordt gesteld.
 
Oude scorebord gedemonteerd
Dinsdag is het oude scorebord na jarenlange trouwe dienst door de onderhoudscommissie gedemonteerd. Op donderdag 28 januari wordt het nieuwe LED-scorebord geïnstalleerd. Een dag later wordt alles in het werk gesteld om het scorebord wedstrijdklaar te maken. Youri van Doorn en Jeroen van Barneveld houden zich bezig met het ontwerp van het nieuwe scorebord.
 
 
Aangeschaft bij Saled
G.V.V.V. heeft het nieuwe LED-scorebord aangeschaft bij Saled, een van de betrouwbaarste partners op het gebied van LED-scoreborden en LED-verlichtingen. Saled heeft onder meer de scoreborden bij FC Dordrecht, IJsselmeervogels, Quick Boys en Sportclub Genemuiden geleverd. PointCast ontwikkelt de software voor het nieuwe scorebord van G.V.V.V.
 
Adverteren?
Ondertussen is Floris Hol van de reclamecommissie druk bezig met het verkopen van advertenties voor het nieuwe scorebord. Hebt u interesse om uw bedrijfslogo of boodschap tijdens een thuiswedstrijd van G.V.V.V. op een scherm van vier bij drie meter aan een groot publiek te tonen? Neem dan contact met hem op via 06-23438702.