G.V.V.V. wint 1000 euro met Wecycle-actie

22 juni 2016
G.V.V.V. heeft 1000 euro gewonnen met de inzamelingsactie van afvalinzamelaar ACV en Wecycle. Persvoorlichter Youri van Doorn ontving de cheque woensdagmiddag van de Veenendaalse wethouder Nermina Kundić. Het bedrag gaat volledig naar de jeugdopleiding van de club.
 
ACV verkoos begin dit jaar G.V.V.V. als sportvereniging voor de gemeente Veenendaal. Doel was om in drie maanden tijd zo veel mogelijk elektrische apparaten naar het afvalstation aan de Wageningselaan brengen, waarmee de verenging punten spaarde. De 25 gemeenten die op 31 maart de meeste punten per inwoner hadden verzameld, wonnen elk 1000 euro.
 
De gemeente Veenendaal slaagde erin om voor het tweede jaar op rij zich in de top 25 van Nederland te scharen. Persvoorlichter Youri van Doorn en vijf trotse jeugdspelers van de club ontvingen daarop de cheque van Nermina Kundic, de wethouder die in Veenendaal verantwoordelijk is voor duurzaamheid en milieu. Het bedrag gaat volledig naar de jeugdopleiding van de club.
 
Youri van Doorn (l) en Nermina Kundić (r) tonen samen met de vijf jeugdspelers de cheque. Foto: ACV
 
Via deze weg wil G.V.V.V. alle mensen die hun elektrische apparaten bij ACV hebben ingeleverd, bedanken. Dankzij hen heeft de vereniging deze mooie cheque in ontvangst kunnen nemen en zijn er nog meer mogelijkheden binnen de jeugdopleiding van de club.