Kaarten G.V.V.V. – Rijnsburgse Boys in de voorverkoop

11 mei 2016
G.V.V.V verwacht zaterdag op de slotdag van de topklasse een stormloop op wedstrijdkaarten voor de absolute kraker tegen Rijnsburgse Boys. Inzet is de zevende plaats in de competitie, die recht geeft op de nieuw te vormen Tweede Divisie.
 
Vanwege de toenemende belangstelling heeft de club besloten om een groot deel van de wedstrijdkaarten in de voorverkoop te doen, om alle belangstellenden de mogelijkheid te bieden zaterdag een plaats te bemachtigen aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.
 
Momenten
Dinsdagavond was het eerste moment om wedstrijdkaarten in de wacht te slepen. Donderdagavond is het tweede en tevens laatste moment. Dan worden van 19.30 uur tot 21.00 uur kaarten verkocht. Het is niet mogelijk online kaarten te kopen voor de titanenstrijd op Panhuis. Kunt u op geen van beide momenten een kaartje aanschaffen? Zaterdag vanaf 13.00 uur zijn de kassa's geopend. Om een lange wachtrij te voorkomen, adviseert G.V.V.V. om extra vroeg naar het sportpark te komen.
 
Zelfde tarieven
G.V.V.V. hanteert voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys dezelfde tarieven als in de reguliere competitie. Een wedstrijdkaart kost tien euro voor volwassenen. Kinderen tot zestien jaar en 65-plussers betalen zes euro. Alle (businessclub)leden en donateurs hebben op vertoon van hun ledenpas gratis toegang, zoals normaliter ook het geval is.
 
Twee jaar geleden speelde G.V.V.V. op een afgeladen Panhuis een wedstrijd van misschien wel hetzelfde kaliber tegen Rijnsburgse Boys. Simon Brouwer, hier juichend na zijn 1-0, hield destijd de Veenendalers op koers richting het kampioenschap. De Blauwen wonnen uiteindelijk met 3-0 van De Uien.
 
Zitplaats
Voor een zitplaats op de hoofdtribune wordt geen extra entree gevraagd. Alleen journalisten, verslaggevers en fotografen zijn verzekerd van een plaats op deze tribune en dienen zich van tevoren aan te melden bij persvoorlichter Youri van Doorn, door een mail te sturen naar persvoorlichting@gvvv.nl. G.V.V.V. adviseert ook mensen die slecht ter been zijn om eerder naar het sportpark te komen.
 
Hevige strijd
G.V.V.V. en Rijnsburgse Boys zijn al maanden in een hevige strijd verwikkeld om een plaats bij de eerste zeven ploegen van de topklasse. Na de remise van de Veenendalers bij IJsselmeervogels (1-1) en de zege van De Uien op Capelle (3-2) afgelopen zaterdag, staan beide teams op een gedeelde zevende plaats. Het doelsaldo telt niet in de topklasse, en dat betekent dat de winnaar van het duel het felbegeerde ticket voor de Tweede Divisie bemachtigt. Bij een gelijkspel volgt een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.