Man van de verbindingen

13 april 2016

Iedere woensdag verschijnt er in dagblad De Gelderlander een rubriek onder de naam ‘DE VRIJWILLIGER’, waarin mensen van diverse regio sportclubs, die deze titel met ere dragen, worden geportretteerd.

Vandaag was het de beurt aan een zeer bekend gezicht van onze vereniging die in het zonnetje werd gezet, namelijk Gert van Holland van de onderhoudsploeg.
Voor Gert, en mede de vele andere vrijwilligers die G.V.V.V. binnen haar gelederen heeft, wordt er aanstaande vrijdagavond, 15 april, door het algemeen bestuur de traditionele medewerkers avond georganiseerd, waarbij er nu eens geen handen uit de mouwen hoeven te worden gestoken, maar worden al dit soort mensen met een hapje, drankje, muziekje en de mogelijkheid tot een dansje verwend.
  Hij is al ruim 35 jaar vrijwilliger bij G.V.V.V. Vervulde allerlei functies. “Ach, ik ben er als zoveel via mijn zoontje, die bij G.V.V.V. ging voetballen, ingerold”, vertelt Gert van Holland. “Leider, trainer, auto rijden, je kent het wel”, legt de geboren Bennekommer uit. Tegenwoordig is hij op het sportpark Panhuis het aanspreekpunt binnen de onderhoudsgroep van de Veenendaalse topklasser. Verbindingsman naar het bestuur en direct verantwoordelijk voor alle elektrazaken binnen de club.
“Mooi werk, dat ik met veel plezier doe. Vrijwilligers zijn zo belangrijk voor een club. Zonder hen kan een vereniging niet draaien.”

Door: Eit Hendriks
Foto: Herman Stöver