Medewerkersavond op 15 april

12 april 2016

Voetbalvereniging G.V.V.V. heeft een nieuwe datum weten te prikken voor de medewerkersavond nadat de vorige avond geen doorgang vond.

 

Vrijdagavond 15 april wordt de medewerkersavond georganiseerd voor iedereen die het bestaan van de vereniging mogelijk maakt. Het programma is ongewijzigd gebleven. De avond begint om 19:00 uur wanneer de kantinedeuren worden geopend. Om 19:45 uur start het officiële programma met een opening van de voorzitter en de huldiging van de jubilarissen.

 

Daarna staat er voor alle vrijwilligers een lekker buffet klaar. Tot slot kunnen de voetjes van de vloer en eindigt de avond om middernacht.

 

De eerder uitgedeelde uitnodigingen blijven geldig! Er hoeven dus geen nieuwe strookjes ingeleverd te worden! Wanneer u te kennen heeft gegeven dat u de vorige keer wel kon, maar nu niet, kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen aan Henny Prins, facilitair@gvvv.nl

 

Wanneer u de vorige keer niet kon komen en nu wel, dan bent u van harte welkom. De strook aan uw uitnodiging kunt u dan alsnog in de JOC-brievenbus deponeren. Wanneer u de uitnodiging al heeft weggegooid, kunt u contact opnemen met Henny Prins via eerdergenoemd mailadres.