Neijenhuis en Van Kranenburg winnaars eerste darttoernooi

1 juni 2016
Johnny Neijenhuis en Jacco van Kranenburg kroonden zich vrijdag tot de eerste winnaars van het gloednieuwe koppel-darttoernooi bij G.V.V.V.
 
Het is altijd even afwachten hoe een eerste editie van een toernooi loopt. Melden er zich wel genoeg mensen aan? Loopt de organisatie op rolletjes? Is alles duidelijk voor de deelnemers? En niet onbelangrijk: Blijven de mensen de hele avond hangen?
 
Op al die vragen kunnen Wim van Setten, Arjan Aantjes en John en Alinda van Veldhuizen een positief antwoord geven. Het eerste darttoernooi bij G.V.V.V. was een groot succes, vonden ook de vier organisatoren. In de kantine was het vrijdagavond gezelligheid troef, met een tweetal paren die ver boven de rest uitstaken: Robin van Oojik en Patrick van Oojik en Johnny Neijenhuis en Jacco van Kranenburg, de laatste twee waren de uiteindelijk winnaars.
 
 
Niet alleen de komst van liefst 23 koppels maakte het toernooi tot een succes, ook de inzet van vele sponsoren en vrijwilligers (dj Hennie van der Poel en Rob Hocque, Hennie Kampert en Cindy van den Bovenkamp achter de bar en in de keuken) doet de organisatie veel deugd. Op naar volgend jaar.
 
De uitslagen van het koppeldarttoernooi

OMSCHRIJVING

 

Uitslagen poulefase

Uitslagen knock-outfase verliezersronde

http://www.gvvv.nl/sites/default/files/sites/default/files/logo-verzamelbak/pdf.jpg

Uitslagen knock-outfase winnaarsronde

http://www.gvvv.nl/sites/default/files/sites/default/files/logo-verzamelbak/pdf.jpg