Pupil van de week zoekt begeleider

2 september 2015

Bij elke thuiswedstrijd verwelkomen wij een pupil van de week en een elftal van de week. Om de beleving voor deze pupillen optimaal te maken, zijn wij op zoek naar een gastheer of gastvrouw.   

 

Elke zaterdag rond de klok van 13:45 uur wordt de gelukkige, maar toch ook zenuwachtige pupil van de week ontvangen in de jeugdbestuurskamer. Vervolgens gaat hij samen met de teammanager de kleedkamer van het eerste elftal in, om een onvergetelijke middag te beleven. 

 

Daarnaast verwelkomen wij ook een elftal van de week, wat voorafgaand aan de wedstrijd wat trainingsoefeningen doet in de hoek van het hoofdveld en daarna aan de hand van de spelers mee het veld oplopen. Ook voor hen een prachtige ervaring! 

 

Om de pupil van de week op te vangen, het elftal van de week wat oefeningen te laten doen en te begeleiden na afloop van de opkomst zoeken wij een gastheer of gastvrouw voor deze pupillen. 

 

Lijkt het jou leuk om deze taak op je te nemen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator van de E- en F-pupillen, Marc Prins. Je bereikt hem door te mailen naar coordinator-EF@gvvv.nl.