Sportservice Veenendaal organiseert sportquiz

10 december 2015

Week van de Sport

Dit jaar organiseert Sportservice Veenendaal voor de 25ste maal het Sportgala. De week voorafgaand aan het sportgala wordt dit jubileum groots gevierd tijdens de Week van de Sport. Gedurende deze week zullen verschillende doelgroepen kennismaken met het thema Urban Sport in Sporthal West. Verder is in Sporthal West een tentoonstelling die 25 jaar sport in Veenendaal in beeld brengt. Op donderdag is de Sportquiz, waar zal blijken wie de grootste sportkenner van Veenendaal is. 

 

Sportquiz

In de Sportquiz worden de deelnemers getoetst op hun kennis van de sport in Veenendaal. De presentatie is in handen van Sierd de Vos. Door middel van professionele stemkastjes worden de gegeven antwoorden snel verwerkt. Naast het winnen van de titel 'Sportkenner van Veenendaal' zijn er mooie prijzen te winnen. Te denken valt aan het bezoek aan een internationale sportwedstrijd. 

 

Naast het winnen van de titel en mooie prijzen is dit evenement ook perfect om andere sportliefhebbers te leren kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje is hier alle gelegenheid voor. 

 

Aanmelden

Wil jij hierbij zijn, meld je dan snel aan. Klik hier voor meer informatie en hier om je direct aan te melden.

 

Tot 7 januari in Sporthal West!