Trainingsschema G.V.V.V. 2015 - 2016

10 juli 2015

Na overleg met voetbaltechnische zaken en de coördinatoren is het gelukt om een in onze ogen passend trainingsschema op te stellen voor het seizoen 2015-2016. Dat heeft jeugdwedstrijdsecretaris Wouter Hendriks vrijdag bekendgemaakt.

 

Aan spelers en trainers is het verzoek om komend seizoen de ingedeelde tijden ook zo aan te houden, zodat elk team de tijd en ruimte heeft die in het schema staat vermeld. Vanaf maandag 24 augustus starten de trainingen voor alle teams. De A- en B-selectie senioren en jeugdselectie teams zullen eerder starten met trainen.

 

Start trainingen jeugdselectie teams:

A1: donderdag 13 augustus

B1/B2: maandag 3 augustus

C1/C2: maandag 10 augustus

D1/D2: dinsdag 11 augustus

E1/E2/E3: donderdag 13 augustus

F1: maandag 24 augustus

 

Alle overige jeugd- en seniorenelftallen starten vanaf maandag 24 augustus 2015. Doordat veld 3 en 4 opnieuw ingezaaid zijn, is het niet mogelijk voor de andere teams om ook eerder te gaan trainen. Voor vragen / opmerkingen over dit schema kunt u terecht bij de coördinatoren van de betreffende leeftijdscategorie, of kunt u mailen naar: jeugdwedstrijden@gvvv.nl.

 

Het is niet toegestaan om op eigen initiatief op een ander veld of op  een ander tijdstip te gaan trainen. Dit dient altijd vooraf overlegd te worden en kan pas ingaan na toestemming van de wedstrijdsecretaris jeugd, die zowel voor de jeugd als de senioren het volledige overzicht van alle trainingstijden bijhoudt . Er wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om te schuiven en de vrijwilligers van de kleedlokalen en het ballenhok zullen ook geïnformeerd worden. Alle aanpassingen zullen via een vernieuwd schema op de website van G.V.V.V. gecommuniceerd worden.